Επαναφορά αποστράτων εν κρυπτώ στο Πολεμικό Ναυτικό!

Δεκαοκτώ αξιωματικούς -εξ υπαξιωματικών- επαναφέρουν στο Πολεμικό Ναυτικό! Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο στις 15 Δεκεμβρίου και φέρει τη σημείωση :»η παρούσα να μη δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως»!

Ανάμεσα στους 18,υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι δικαιολογημένα επανέρχονται για να τύχουν ιατρικής περίθαλψης ,λόγω κάποιων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζουν. Οι περισσότεροι όμως δεν έχουν τέτοιο θέμα,ούτε κάποια άλλη λογικοφανή διακαιολογία επαναφοράς. Οι επαναφορές αποστράτων αποτελούν το μόνιμο «καρκίνο» του στρατεύματος,ο οποίος «ξορκίζεται» από τα δύο μεγάλα κόμματα όταν είναι στην αντιπολίτευση  τα οποία μολις γίνουν κυβέρνηση ξεχνάνε τα «ξόρκια» και αρχίζουν τις επαναφορές!

Στη συγεκριμένη περίπτωση διαπιστώνετε ότι γίνεται και προσπαθεια να κρατηθεί κρυφή η μαζική επαναφορά αποστράτων. Οι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε θέματα επαναφοράς στην ενέργεια αξιωματικών ,απόστρατοι του ΠΝ,υποστηρίζουν ότι ο βασικός λόγος της επαναφοράς των συγκεκριμένων αξιωματικών είναι «οι δεσμοί που διατηρούσαν ή διατηρούν με το κυβερνών κόμμα». Αναμένεται θύελλα.

ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε στις Uncategorized. Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: