Δικογραφία για πρώην υφυπουργό στην βουλή.

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η δικογραφία που έφτασε στην βουλή και αφορά πρώην υφυπουργό και αυτό γιατί δεν αναφέρει το όνομα του πολιτικού ούτε και την περίοδο κατά την οποία διετέλεσε ως υφυπουργός. Σύμφωνα με το διαβιβαστικό πρόκειται για υπόθεση η οποία αναφέρεται στην προστασία 250 στρεμμάτων του δημοσίου στις θέσεις Γλυφάδα και Παλιόχανο του παράλιου Άστρους Κυνουρίας και η οποία απασχόλησε σχετικά δημοσιεύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Real.gr πρόκειται για κατάθεση υπαλλήλου της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου στην περιοχή της Αρκαδίας, ο οποίος υποστήριξε πως δέχθηκε τηλεφώνημα από το γραφείο του τότε υφυπουργού προκειμένου να προχωρήσει πιο γρήγορα την υπόθεση της αγοραπωλησίας.

Επίσης και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες την αγορά της έκτασης δεν την οικειοποιήθηκε καθώς δεν περιλαμβάνεται στα περιουσιακά του στοιχεία αλλά παραχωρήθηκε χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό σε ποιόν φορέα ή σε ποιον ιδιώτη. Ο Εισαγγελέας φέρεται να αναφέρει πως «εικάζεται η ευθύνη του πολιτικού».

ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: