Τι εννοούσε ο Πούτιν με τη λέξη «εκδίκηση»;

VoaNews: Putin Vows Retribution for Moscow Airport Bombing

Οι χθεσινές δηλώσεις του Πούτιν αλλά ακόμη και αυτές του γνωστού και ως μετριοπαθή Μεντβέντεφ, περί αντιποίνων, έχουν θορυβήσει τη Δύση για το τι τελικά έχουν στο νου τους οι δύο ισχυροί άντρες της Ρωσίας. Στη Ρωσία προεξοφλούν πως η τρομοκρατική επίθεση προέρχεται από Τσετσένους αντάρτες, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή κάποιας εκ’ των γνωστών και «μαύρων χηρων» στη τρομοκρατική ενέργεια.

Τα πιο πάνω συνηγορούν πως υπάρχει σοβαρός κίνδυνος νέων δυσσάρεστων εξελίξεων στη περιοχή, ενώ δεν είναι και λίγοι αυτοί που θυμούνται την επιχείρηση των Ρωσικών στρατευμάτων κατά της Τσετσενίας το 1999 και την ισοπέδωση της πρωτεύουσας τους, Γκρόσνι.

Geopolitics & Daily News

Διευκρίνιση: Οι θέσεις και απόψεις των δημοσιευμάτων, δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα και τις δικές μου. Έχω την αποκλειστική ευθύνη όσων άρθρων φέρουν στο τέλος την υπογραφή «Geopolitics & Daily News».
 
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι όσο γίνεται σχετικότερα με τη θεματολογία της ανάρτησης και να μη περιλαμβάνουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια είναι ορατά αφού περάσουν από έγκριση, γι’ αυτό και ζητώ τη κατανόηση σας για τυχόν καθυστερήσεις. Οι απόψεις των σχολιαστών δεν αντικατοπτρίζουν πάντοτε και τις δικές μου ανεξάρτητα που αναρτούνται.

Αναρτήθηκε στις ΔΙΕΘΝΗ, ΞΕΝΟΣ ΤΥΠΟΣ. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: