Αποκρούουμε τις πιέσεις του NATO μέσω… λαθρομεταναστών

Φρένο στις αξιώσεις του NATO για περεταίρω οικο­νομική και επιχειρησιακή συμμετοχή της Ελλάδος επιχεί­ρησε να βάλει η Αθήνα δια του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ πτέραρ­χου I. Γιάγκου. Ο επιτελάρχης των Ενόπλων μας Δυνάμεων, ο οποίος συμμετείχε στη 164η Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτρο­πής (Military Committee) του NATO, απευθυνόμενος στους ομολόγους του επισήμανε ότι θα πρέπει να συνυ­πολογισθεί στη συνεισφορά της Ελλάδος το κόστος και οι συνέπειες από την αυξανόμενη ροή παράνομων μετα­ναστών από το Αφγανιστάν και Πακιστάν, με δεδομένη την αναταραχή που επικρατεί και τη στρατιωτική δραστηριοποίηση του NATO στην περιοχή.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικές και οι στρατιωτικές Αρχές, απο τον Ια­νουάριο έως και τον Σεπτέμβριο του 2010 συνελήφθη­σαν συνολικά 25.880 λαθρομετανάστες προερχόμενοι από το Αφγανιστάν και το Πακιστάν!

Ως προς τη χώρα προέλευσης, οι Αφνανοί λαθρομε­τανάστες έρχονται δεύτεροι (20.850) μετά τους Αλβα­νούς (38.923), ενώ οι Πακιστανοί πέμπτοι (5.026) μετα­ξύ παράνομων μεταναστών 59 εθνικοτήτων!

Συνολικά, συνελήφθησαν 96.085 λαθρομετανάστες, ενώ στα χερσαία ελληνοτουρκικά σύνορα η είσοδος παράνομων μεταναστών αυξήθηκε κατά 371,94% σε σχέση με το αντίστοιχο 9μηνο του 2009…

Εφημερίδα: ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ – ΣΕΛ.11

Διευκρίνιση: Οι θέσεις και απόψεις των δημοσιευμάτων, δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα και τις δικές μου. Έχω την αποκλειστική ευθύνη όσων άρθρων φέρουν στο τέλος την υπογραφή «Geopolitics & Daily News».
 
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι όσο γίνεται σχετικότερα με τη θεματολογία της ανάρτησης και να μη περιλαμβάνουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια είναι ορατά αφού περάσουν από έγκριση, γι’ αυτό και ζητώ τη κατανόηση σας για τυχόν καθυστερήσεις. Οι απόψεις των σχολιαστών δεν αντικατοπτρίζουν πάντοτε και τις δικές μου ανεξάρτητα που αναρτούνται.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: