Πληρώνονται οι απεργοί;

Υπάρχει ένα ερώτημα στο οποίο οι διοικήσεις των δημόσιων συγκοινωνιών ή άλλων ΔΕΚΟ δεν απαντούν. Αφορά το κατά πόσον οι εργαζόμενοι που απεργούν πληρώνονται κανονικά από το δημόσιο ταμείο. Το λογικό, προφανώς, είναι να μην πληρώνονται. Το δικαίωμα της απεργίας είναι απολύτως σεβαστό και κατοχυρωμένο στη Δημοκρατία μας. Απεργία που πληρώνεται όμως, ειδικά μάλιστα σε δημόσια επιχείρηση, δεν δικαιολογείται και συνιστά πρωτοφανές φαινόμενο.

Ο Ελληνας φορολογούμενος βρίσκεται στα όριά του λόγω της μεγάλης ταλαιπωρίας που υφίσταται και είναι βέβαιο ότι θα αγανακτήσει αν αντιληφθεί πως συνεχίζει να πληρώνει καθημερινά και εκείνους που απεργούν.

ΠΗΓΗ

Διευκρίνιση: Οι θέσεις και απόψεις των δημοσιευμάτων, δεν αντικατοπτρίζουν απαραίτητα και τις δικές μου. Έχω την αποκλειστική ευθύνη όσων άρθρων φέρουν στο τέλος την υπογραφή «Geopolitics & Daily News».
 
Παρακαλώ τα σχόλια σας να είναι όσο γίνεται σχετικότερα με τη θεματολογία της ανάρτησης και να μη περιλαμβάνουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς. Όλα τα σχόλια είναι ορατά αφού περάσουν από έγκριση, γι’ αυτό και ζητώ τη κατανόηση σας για τυχόν καθυστερήσεις. Οι απόψεις των σχολιαστών δεν αντικατοπτρίζουν πάντοτε και τις δικές μου ανεξάρτητα που αναρτούνται.

Αναρτήθηκε στις ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: