Η άσκηση «ΚΑΛΛΙΜΑΧΟΣ» της 71ης αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στο Κιλκίς.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

*Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΚΩΣ ΔΟΘΗΚΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΤΟ ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΕΙΠΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ «ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ»…

*Η ΑΣΚΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΕΦΟΣΟΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (BATTLEGROUPS) ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΜΠΛΟΚΕΣ Ή ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΟ ΔΟΓΜΑ-ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ-ΤΑΚΤΙΚΗ-ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ. ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕΙ. ΝΑ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΘΟΥΝ ΑΝΕΠΙΣΤΡΕΠΤΙ ΟΛΑ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΝΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΨΥΧΡΟΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΡΟΤΥΠΑ. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΔΑΣΚΩ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΧΩΡΕΣ ΝΑΤΟΪΚΑ-ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

*Η 71Η ΑΕΡΟΜΕΤΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ ΠΕΖΙΚΟΥ ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ-ΚΙΛΚΙΣ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΕ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΝΕΩΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΩΝ, ΕΝΩ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ MILEX ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ) ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΕΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΝΑΠΟΛΗ-ΙΤΑΛΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ(ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ) ΣΕ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ/ΝRF.

*ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ ΤΟΥ ΚΟΝΕΚΤΙΚΑΤ, ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ-ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΟΥ KOSOVO TACTICAL MANOΕUVRΕ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΠΛΗΘΟΥΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ «ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ».ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ , ΗΤΟΙ ΗΠΑ-ΕΛΛΑΔΑ-ΑΡΜΕΝΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ-ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ. ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΗΣΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, , ΕΝΩ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΚΟΣΟΒΑΡΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΕΛΑΒΑΝ ΜΕΡΟΣ 4 ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ UH-60, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ. ΑΥΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟΥ ΝΑΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΔΟΧΙΚΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΤΗΣ KFOR (ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΜΕΡΧΟΦ ΚΑΙ ΜΕΤΑ).

*ΠΟΛΛΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΓΙΑ RIOT CONTROL ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΙΣΠΑΝΙΑ-ΟΛΛΑΝΔΙΑ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΕΠΙ CASE STUDIES. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΣΤΟ ΜΠΡΟΥΝΣΟΥΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΖΗΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΛΝΤΓΟΥΕΛ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΚΟΣΟΒΟΥ-ΒΟΣΝΙΑΚΟΥ ΜΟΝΤΕΛΟΥ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ-ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑΞΗΣ.

*ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΜΙΤΡΟΒΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΤΟ 2004, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΚΑΝΤΑΧΑΡ ΤΟ 2009, ΩΘΗΣΑΝ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΑΣΚΗΣΕΩΝ, ΕΝΩ ΥΠΑΡΧΕΙ CENTER OF EXCELLENCE FOR STABILITY POLICE UNITS, ΚΑΙ ΣΕ ΝΑΤΟΪΚΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΜΙ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ/ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΟΠΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΤΗΣ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ.

*ΣΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗOHENFELS ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΛ ΡΟΥΣΤΑΜΙΓΙΑ ΤΟΥ ΙΡΑΚ(ΑΠΟ ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ)..ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2010 ΣΤΟ ΟΥΡΟΣΕΒΑΤΣ./ΚΟΣΟΒΟ. ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ KFOR ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΠΧ ΣΕΝΑΡΙΑ ΑΛΒΑΝΟΦΩΝΩΝ ΚΑΤΑ ΣΕΡΒΩΝ ΣΤΗΝ ΓΚΡΑΤΣΑΝΙΤΣΑ/ΣΕΡΒΟΒΟΣΝΙΩΝ ΚΑΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΣΕΡΑΓΕΒΟΥ/ΚΑΝΤΑΧΑΡ-ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΕ ΙSAF ΚΛΠ. ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΓΙΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΠΛΗΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΣΕ ΔΙΑΙΡΕΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΡΑΦΗΣΑΝ ΕΔΩ.

*ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ /FIELD MANUAL 8-9/KΕΦ 7 ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΩΝ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΟ ΄Η ΗΜΙΕΧΘΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΡΥΘΜΙΣΩ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΓΙΝΕΤΑΙ/ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΗΣΗ ΜΗ-ΦΟΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ(ΟΣΜΗΣ-ΟΠΤΙΚΑ-ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ-ΚΛΠ).

*ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΩΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-Ο ΕΞΤΡΕΜΙΣΜΟΣ-ΤΑ ΡΠΒΧ ΟΠΛΑ/ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ -Η ΚΥΒΕΡΝΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ-ΟΙ ΚΛΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ-ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ-ΑΛΛΕΣ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ/ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ /Η ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ. OΣΟΙ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ-ΑΣΧΕΤΟΙ-ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΥΘΟΠΛΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΤΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ, Ή ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ Ή ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ.

*ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΤΗΚΕ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Η ΜΗ-ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΥΓΧΥΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Ο ΑΝΥΕΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΕΠΙ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ Γ.Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ-ΝΕΩΝ ΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ-ΔΟΓΜΑΤΩΝ-ΑΠΕΙΛΩΝ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΘΕΣΗ. ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΝΥΕΘΑ. ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ. Η ΑΣΚΗΣΗ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΕΣ(ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ…). ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΚΑΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΜΕΝΟ…ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.

http://www.drougos.gr/?p=11819

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: