Ελληνοϊσραηλινές επαφές για τη διαχείριση υδάτινων πόρων.

Στο επίκεντρο των επαφών που θα έχει από σήμερα στη χώρα μας ισραηλινή αντιπροσωπεία θα βρεθούν θέματα διαχείρισης των υδατικών πόρων. Αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη ημερίδα στο ΥΠΕΚΑ και επίσκεψη των Ισραηλινών αξιωματούχων στη Μονάδα Αφαλάτωσης της Μυκόνου και τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας νερού της ΕΥΔΑΠ στον Ασπρόπυργο.

Οι επαφές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης των κ. Mo Provisor, διευθυντή Σχεδιασμού στην κυβερνητική Υπηρεσία Υδάτων και Αποχετεύσεων (Israeli Water Authority) του υπουργείου Εθνικών Υποδομών του Ισραήλ και του κ. Elazar Cohen, συμβούλου Οικονομικών Υποθέσεων στο ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών (4 έως 7 Απριλίου).

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ, στη συνάντηση της ισραηλινής αντιπροσωπείας με τον ειδικό γραμματέα Υδάτων, καθηγητή Ανδρέα Ανδρεαδάκη, θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διαχείριση των υδατικών πόρων, τον εντοπισμό και τις τεχνολογίες αποκατάστασης διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης, τις τεχνολογίες αφαλάτωσης, τα μέτρα και τις πολιτικές εξοικονόμησης νερού.

ΕΠΙΚΑΙΡΑ

Αναρτήθηκε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. Ετικέτες: , . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Ελληνοϊσραηλινές επαφές για τη διαχείριση υδάτινων πόρων.”

  1. Κατερίνα Χριστοδουλάκη-Κοπασάκη Says:

    Εάν δεν κρύβεται πίσω από την, καθόλα, καλή είδηση η πώληση της ΕΥΔΑΠ στους Ισραηλινούς (ή σε οποιαδήποτε άλλη πολυεθνική ή όχι) εταιρεία, καλώς καμωμένες οι ενέργειες αναβάθμισης της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Ύδρευσης και Αποχέτευσης σε συνεργασία με το Ισραήλ.
    Αν υποκρύπτει πώληση, τι κάνουμε; Δεν πτωχεύουμε, αλλά, εκποιούμαστε;


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: