ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ

 Για να βρούνε το πραγματικό όνομα του αγγελιοφόρου του Οσάμα Μπιν Λάντεν, χρειάστηκαν 5 χρόνια ανακρίσεις και …183 εικονικοί πνιγμοί στο Γκουαντάναμο!

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΚΑΤΑΓΡΑΦΩ –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΑΛΥΩ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

*Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ «ΤΡΙΑΙΝΑ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ»/OPERATION NEPTUNE SPEAR. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. ΤΑ ΠΕΡΙ GERONIMO ΚΛΠ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΕ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ-ΜΠΑΙΝΤΕΝ.

*Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ NAVAL SPECIAL WARFARE DEVELOPMENT GROUP/TEAM SIX/JSOC-CIA ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ/ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΟΣ ΓΡΑΨΕΙ 79 ΚΟΜΑΝΤΟΣ.

*ΣΤΟ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΥ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΑΜΠΟΥ ΑΧΜΕΤ ΑΛ ΚΟΥΒΕΙΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΑΚΡΙΣΕΙΣ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ, 3 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ. ΕΝΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΣΤΗ 183 ΕΙΚΟΝΙΚΟΥΣ ΠΝΙΓΜΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΧΑΣΑΝ ΓΚΟΥΛ, ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ….ΑΠΟ ΤΟ 2005…. ΤΟ 2007 ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟΥ. ΔΥΟ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΣΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ CIA…

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΚΛΕΨΕΙ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΤΙΑΝΟΥ , ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΔΥΟ.

*ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ 14-ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2010 ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΑΝ ΤΟ 70% ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΥΛΗ. Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2004 ΚΑΙ ΑΠΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ/ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ 1300 ΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΚΟΥΛ. ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΝ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ. ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΑΝ WAZIRISTAN HAVELI . ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΠΑΥΛΗ .

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΕ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΣΜΙΡ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ISI. ΤΟΥΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΕΙ…ΠΡΙΝ Γ ΜΗΝΕΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΝΤΟΥΣΑΝΜΠΕ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ… ΑΠΛΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ…ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΒΟΜΒΑΗ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008/ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 168 ΑΤΟΜΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.

* ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΤΙΣ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ. ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΣΑΝ ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ/12-19-28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΕΣΒΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙΠΟΤΑ./ΗΣΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 ΩΡΕΣ ΟΛΕΣ. ΣΤΙΣ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΕΠΙ 3 ΩΡΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ WILLIAM McRAVEN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΡΙΤΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

*ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΑ ΠΛΗΓΕΙ Η ΕΠΑΥΛΗ ΜΕ 32 JOINT DIRECT ATTACK MUNITIONS /2000 POUNDS AΠΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΟ Β-2. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΙΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΜΕ./ΕΠΙΣΗΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΝ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΝ.ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΜΗ-ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ, ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΘΑ ΤΑ ΕΝΤΟΠΙΖΑΝ.

*ΣΤΙΣ 22 ΜΑΡΤΙΟΥ ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΕ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΜΙΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΡΕΓΚΟΝ. ΟΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΕΝΑ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ. ΑΡΧΕΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ-ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΜΠΑΓΚΡΑΜ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ/ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ.. ΕΚΕΙ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΟ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΙΣ 7 ΚΑΙ 13 ΠΡΙΛΙΟΥ. ΣΤΙΣ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΙΣ 8.35 ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΦΩΣ, ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΗΣΑΝ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΜΟΝΟ 5 ΑΤΟΜΑ.

*ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 12 ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ 55 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ. ΗΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΕ ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ-ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ-ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ-ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ…ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΤΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΛΑΛΑΜΠΑΝΤ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΡΑΔΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ 4 ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΑΡΜΠΕΛΑ ΓΚΑΖΙ… ΠΕΤΑΞΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΑ-ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΟΙΛΑΔΕΣ-ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΕΣ NAP OF THE EARTH-ΜΕ ΛΙΓΟ ΦΕΓΓΑΡΟΦΩΣ.

*Η ΕΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ 160 SPECIAL OPERATIONS AVIATION REGIMENT /ARMY SPECIAL OPERATION COMMAND ΔΙΕΘΕΣΕ ΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ –ΣΤΕΛΘ BLACKHAWK/ΕΙΔΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΗΣΑΝ ΜΕ ΑΥΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΡΕΥΝΑΣ-ΔΙΑΣΩΣΗΣ.

* ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΓΙΑ 30 ΛΕΠΤΑ. ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕ 38 ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΛΕΠΤΑ. ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ 5 ΑΤΟΜΑ. Ο ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ, ΕΝΑΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ. ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ 3. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η 5Η ! Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΚΡΑΤΗΣΕ 92 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ. ΟΙ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΗΡΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΩΡΟ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ.

*ΤΟ ΕΝΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΕΣΗ/ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΗΡΑΝΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΗΤΑΝ JACKPOT. TO GERONIMO AΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑΝΑΤΟΥ Ή ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ./ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΑΠΑΤΣΙ.

*ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ . ΑΥΤΗ ΣΤΗΡΙΧΤΗΚΕ ΣΤΟ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ/ΣΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΣΤΟ DNA.

*ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 120 ΦΩΤΟΣ./ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΕΣ .ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΚΗΔΕΙΑΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ 8 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΙΝ Η ΣΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ.

*ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΟ ΚΟΥΑΝΤΙΚΟ ΤΗΣ ΒΙΡΤΖΙΝΙΑ 10 ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ-7 ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ-12 ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ-110 CD, ΓΡΑΠΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΟΡΟΦΟ ΤΗΣ ΕΠΑΥΛΗΣ. ΠΕΡΙΠΟΥ 90 ΕΙΔΙΚΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ. ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ FBI ΓΙΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ.

*ΗΤΑΝ Η 5Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ. ΛΙΓΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΟ 2001 ΔΙΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΥΨΩΜΑΤΑ ΤΟΡΑ ΜΠΟΡΑ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΠΡΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝ. ΤΟ 1998 ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ INFINITE REACH ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΧΟΣΤ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ , ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ 2 ΩΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΧΤΗΣ ΤΩΝ ΤΑΛΙΜΠΑΝ….

ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ….

http://www.drougos.gr/?p=13987

Αναρτήθηκε στις ΔΙΕΘΝΗ, ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: