ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 1 & 2 – ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-1 ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΣΕΙΡΑ 4 ΑΡΘΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΤΟ SITE MOY ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.

ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

*ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΕΝΘΕΡΜΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥ-ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

*Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΦΑΝΕΡΩΝ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΩΝΙΩΝ., ΠΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΒΕΒΑΙΟ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΙΧΜΑΛΩΣΙΑΣ ΣΕ ΑΝΑΛΓΗΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΕΡΑΣΤΕΣ.… Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΔΑΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΑ ΠΤΩΤΙΚΗΣ ΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ…ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ…

*ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΩΣ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΦΕΝΤΗΣ ΛΑΟΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ ΕΝΟΣ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΣΑΡΜΟΝΙΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΤΙΚΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΗ(Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ….ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΓΝΩΣΤΗ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ.

*ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΤΖΕΝΤΑ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΩΝ ΛΕΚΤΙΚΩΝ ΣΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΕΦΕ ΩΣ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΈΣΤΕΙΛΑΝ ΛΑΟΙ ΚΑΙ ΛΑΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 1990 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ , ΕΝ ΜΕΣΩ ΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΩΣΙΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΙΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΤΟΥΣ….ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΙΚΤΡΑ. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ…ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΗΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.

*ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ-ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ-ΛΕΙΑΙΝΟΥΝ –ΕΞΩΡΑΪΖΟΥΝ-ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΞΕΠΕΡΑΣΤΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ. ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΡΟ ΤΑ ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ.

*Η ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ ΛΑΟ. ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΝΑΙΜΙΚΑ ΜΕ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΚΙΛΟΤΡΟΠΩΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ /ΠΧ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΡΟΩΡΗ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ. ΘΑ ΔΙΕΣΩΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΗΔΗ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙ ΩΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΧΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΕΙΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

*ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΕΥΤΟΣΩΤΗΡΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΗ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ ΔΑΝΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΗΚΥΝΣΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΑΣ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΟΒΑΡΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ. Η ΧΩΡΑ ΠΑΡΑΛΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ… ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΛΗΨΗ ΔΑΝΕΙΩΝ. Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ. Ο ΛΑΟΣ ΜΑΤΩΝΕΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΝΗΛΕΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ-ΠΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ -ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ .ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΧΘΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. Η ΜΟΝΗ ΑΧΤΙΔΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΙΤΑΞΑΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΑ-ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΣΗ ΧΡΕΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΕΤΑΒΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΙΜΗΤΗΡΙΑ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.

ΠΡΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ (ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ) ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ. ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΓΚΛΙΣΕΙΣ…ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΥΣ. Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ. ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΗΘΙΚΟΥ, ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΙΕΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΛΛΕΣ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΤΟΜΑ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΕΡΙΣΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΕΞΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΤΟΥ ΒΑΛΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΓΚΕΡΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ. Η CIVIL DISOBEDIENCE ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΕΥΘΕΡΑ. ΣΩΣΤΑ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ. ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΙ EDMUND BURKE «ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΕΥΕ ΤΟ ΚΑΚΟ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ».

ΤΡΙΤΟ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΗΜΕΡΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΜΗ. ΟΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ 2000-2010 ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥΧΡΩΜΕΣ ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΒΑΛΤΙΚΗ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΣΕΡΒΙΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΙΔΕΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ 197 ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΩΘΗΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΛΛΑΓΗ…

ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΤΟΜΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ/ΜΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΙΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟΙ…

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ-2.ΣΤΟ ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ.

*ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ. ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ/ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΜΕ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΟ ΟΛΟ ΠΑΚΕΤΟ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΙΔΕΕΣ-ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ.

*ΜΕ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΜΕ ΤΗΝ OTPOR TO 2000 KATA TOY ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟ 2003 ΜΕ ΤΗΝ KMARA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΒΑΡΝΑΝΤΖΕ, ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟ 2005/2006 ΕΠΙ 18 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ PORA ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΣΜΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ(Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΗ-ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ) ΤΟ 2008 ΜΕ ΤΗΝ ZUBR. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΤΜΑ ΓΚΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΩΝ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑ ΛΟΥΘΕΡ ΚΙΝΓΚ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΟΓΚΡΕΣΟΥ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΦΡΙΚΗ, ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΩΝ, ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΕΛ-ΚΕΛ ΣΤΗΝ ΚΙΡΓΙΖΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ 2009. ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΔΙΑΒΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝ-ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ-ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΧΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ. ΒΑΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΗΝ ΣΑΡΠ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΟ 1988 ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ .ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΒΑΛΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΧΑΡΤΑ-77 ΤΟΥ ΧΑΒΕΛ ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΙΑ. ΚΑΙ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΚΑΡΠΟΥΣ ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΑΘΛΙΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ 1989. ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΩΣ ΤΟΝ ΜΑΚΙΑΒΕΛΙ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΑΛΟ. ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 1968 ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΜΗ-ΒΙΑΙΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ. ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑΣΤΗ, ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΜΕΙΩΜΕΝΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ, ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟ-ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ. ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΦΑΥΛΟ-ΚΥΚΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕ. ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΟΥ ΤΟΥΝΕΛ. Η ΧΩΡΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΚΑΙ ΈΡΜΑΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΈΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ, ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΩΝ.

*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥΣ. Ή ΤΟΝ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ. ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΥΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ . ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ-ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ-ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΙΚΑ ΠΡΟΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ-ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΙΤΙΚ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ-ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΜΑΤ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.

*ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΤΗΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ 197 ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΘΙΣΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ 40 CD. ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ-ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΠΙΕΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΡΟΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ-ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΜΕ ΜΟΡΦΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ-ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΑΘΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ-ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ-ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ-ΣΥΝΕΥΡΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗ-ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΙΑ-ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ-ΜΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΟΜΕΑ-ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΜΠΟΡΩΝ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΥΠΑΚΟΗ-ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΔΡΑΣΗ-ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΝΑΝΕ….-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΠΟΪΚΟΤΑΖ-ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ-ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΜΕΝΩΝ ΜΕΘΟΔΩΝ- ΞΑΦΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ-ΕΠΗΡΕΑΣΜΟ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ-ΜΠΟΪΚΟΤΑΡΙΣΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΜΕ-ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ-ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ/ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ/ ΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ. ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ.

http://www.drougos.gr

Αναρτήθηκε στις ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ετικέτες: , . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: