Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ WIKILEAKS.

Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ WIKILEAKS.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ. Η ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΜΑ. ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ(ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΑΧΘΕΙ ΣΕ ΤΑΞΙΑΡΧΟ) ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ (2009) ΑΡΙΣΤΕΣ. ΑΜΟΙΒΑΙΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ. ΑΛΛΗΛΟΕΚΤΙΜΗΣΗ .ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ. ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΕ ΔΟΓΜΑ-ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΣ-ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ-Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ-Α/ΓΕΣ ΚΑΙ Α/ΓΕΕΘΑ.

Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ. ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΙΧΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ(ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ).

ΕΙΧΕ ΟΜΩΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΤΩΝ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΑΡΤΡΑΙΤ ΚΑΙ ΜΑΤΤΙΣ, Ο ΠΡΩΗΝ ΟΥΓΓΡΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ, ΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ.(ΟΤΑΝ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΣΚΕΨΕΙΣ). ΑΣ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ DIA ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΜΑΙΚ ΜΕΙΠΛΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΥΜΜΕΤΡΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

ΠΑΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗΣ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009, Ο ΕΞΕΧΩΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ. Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΤΑΝ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΗ ΝΤΑΝ ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΜΠΡΑΝΤ ΤΖΟΟΥΝΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΝ ΣΤΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ. ΣΤΑ WIKILEAKS ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ-ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ-ΝΑΤΟΙΚΑ-ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ-ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΡΩΣΙΚΩΝ BMP-3 ΚΛΠ. ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ 8 ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑΤΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΚΛΗΡΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΑΚΟΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑ ΙΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ 2009. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΤΕ ΕΥΝΟΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ(ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑ ΚΡΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΕΥΚΟΛΑ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ. ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΕΝΕ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ. ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΡΩΤΗΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΕΝΩ ΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ. ΠΟΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥ ΤΟΥ ΝΑΥΑΡΧΟΥ ΧΗΝΟΦΩΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ(ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΣΤΟ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ. ΑΛΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΙΧΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΥΜΦΩΝΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΛΠ… ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΛΥΘΕΙ Ο ΓΡΙΦΟΣ, ΤΟΥ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ «ΣΦΥΡΙΞΕ» ΣΕ ΞΕΝΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ….ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ…ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΚΛΕΚΤΟ ΜΟΥ ΦΙΛΟ.

http://www.drougos.gr/?p=14775

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ετικέτες: , . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΤΑ WIKILEAKS.”

  1. Siiourdos Says:

    ΠΡΟΣ Κ. ΓΡΑΨΑ: ΕΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΚΔΗΛΩΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ….ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ …ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΚΡΗΤΗ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑΠΛΑΝΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΑΛΥΨΕΩΣ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ-ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ- ΜΑΤ- ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ 1.ΕΦΝΙΔΙΑΣΜΟ,2.ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ( ΕΛΕΝΧΟΥ -ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ-ΑΠΟΚΟΨΕΩΣ ΑΠΟ ΣΥΜΑΧΟΥΣ
    ΙΖΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΕΛΟΝΤΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΠΡΟΣ ΕΥΡΩΠΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΙΖΡΑΗΛ
    -ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΚΡΙΚΟ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΔΙΠΛΩΣΟΥΝ ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΙΕΣΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .!
    ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ Η ΕΥΡΩΠΗ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ……!!!??.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: