Stefan Fule: Τώρα είναι η ώρα για τη …»Μακεδονία»!

Με χαρά και αισιοδοξία μεταδίδουν στα Σκόπια τις δηλώσεις του αρμόδιου για τη διερεύνηση, Επιτρόπου Stefan Fule, που σύμφωνα με τον ίδιο η καταλληλότερη στιγμή για την εξεύρεση λύσης σχετικά με το όνομα είναι τώρα. Τη συγκεκριμένη άποψη την εξέφρασε σε συνέντευξη τύπου στις Βρυξέλλες. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, το γεγονός πως ολοκληρώθηκαν οι κοινοβουλευτικές εκλογές στα Σκόπια μπορεί να σηματοδοτήσει χρονικά τις εξελίξεις. Μάλιστα, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει τη δεδομένη χρονική στιγμή ως …θετική συγκυρία για Αθήνα και Σκόπια.

Η αλήθεια είναι πως δεν διευκρίνισε τι εννοεί λέγοντας πως η συγκεκριμένη χρονική στιγμή που διανύουμε μπορεί να χαρακτηριστεί από μέρους της Αθήνας ως θετική συγκυρία. Ίσως να θεωρεί στη παρούσα φάση ιδιαιτέρως ευάλωτη την ελληνική κοινή γνώμη στα εθνικά θέματα λόγω της οικονομικής δυσπραγίας που γενικότερα αντιμετωπίζει η χώρα. Έτσι και αλλιώς αν πιστεύει σε κάτι τέτοιο δεν θα ακούγονταν ως κάποιο «μεγάλο» νέο μιας και πρόσφατα αξιωματούχος της κυβέρνησης Γκρουεφσκι το είπε και ευθέως.

Ίσες αποστάσεις κρατά η Ευρώπη για το όλο ζήτημα…

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Ένα Σχόλιο to “Stefan Fule: Τώρα είναι η ώρα για τη …»Μακεδονία»!”

  1. Ευμένης ο Καρδιανός Says:

    Όταν ο πατέρας μου σπούδαζε κατά την δεκαετία του 1920 (!) στο Βερολίνο στην Γερμανία, κάποια στιγμή ανέφερε στην Γερμανίδα σπιτονοικοκυρά του πως είχε γεννηθή στην Κωνσταντνούπολη.

    Τότε η 66χρονη περίπου Γερμανίδα γύρισε και του είπε : – Ax Δρ. Μ., εσείς δεν είσθε Έλληνας, είσθε Τούρκος !

    Ο πατέρας μου την ρώτησε : Εάν ο πατέρας σας είχε μεταναστεύει στην Κωνσταντινούπολη και εσείς είχατε γεννηθεί εκεί, θα είσασταν Τουρκάλα ;

    Η Γερμανίδα αμέσως απάντησε πως αν είχε γεννηθεί στην Κωνσταντνούπολη θα ήταν Γερμανίδα !

    Τότε ο πατέρας μου την ρώτησε γιατί αυτός πρέπει να είναι Τούρκος επειδή έτυχε ο πατέρας του να μεταναστεύσει στην Κωνσταντνούπολη και να γεννηθεί εκεί ;;;; !!!

    Ακριβώς το ίδιο συνέβη πένηντα χρόνια αργότερα και σε μένα με την Αυστριακή σπιτονοικοκυρά μου, η οποία μου απήντησε στην σχετική ερώτηση ότι θα ήταν Αυστριακή βέβαια ….!

    Τότε και εγώ απήντησα ρωτώντας γιατί πρέπει να είμαι Τούρκος (sic!) όταν γεννήθηκα από Έλληνες γονείς στην Ελληνικότατη Θεσσαλονίκη ;

    Τέτοια νοοτροπία έχουν,[ …. ]τα δικά τους δικά τους και τα δικά μας δικά τους !

    Έτσι και ο κ. Φούλε, είτε είναι full of German shit , είτε ένα μισθωμένο παλιογαϊδούρι σε διατεταγμένη υπηρεσία, είτε είναι ηλίθιος και αμόρφωτος αν δεν γνωρίζει ότι οι Βουλγαροσλαυομακεδόνες των Σκοπίων, ουδέποτε υπήρξαν […….] απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων και ουδεμία σχέση έχουν με τους σημερινούς Έλληνες !

    Φιλικά

    Ευμένης ο Καρδιανός Μακεδών


Σχολιάστε