Προωθείται ευρύτερη συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας-Ισραήλ με τη καθοδήγηση των ΗΠΑ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ/ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΗΠΑ;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ. ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΑΣΗ… ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΣΕΙΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΝΕΕΣ ΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ.

*Η ΕΚ ΝΕΟΥ ΣΤΕΝΟΤΑΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΕ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΠΧ ΣΕ ΛΙΒΥΗ-ΣΥΡΙΑ-ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΗ ΑΜΥΝΑ. ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΡΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΩΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ Ο ΕΡΝΤΟΓΚΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

*Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΙΗΗ-ΤΟΥΡΚΩΝ ΑΚΤΙΒΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ ΜΑΒΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΟΛΙΣΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ.

*Η ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΩΝ ΥΨΗΛΟΒΑΘΜΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ. Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΦΓΑΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ. ΟΙ ΣΥΧΝΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΙΒΥΗ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…

*Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΠΛΟΥ ΠΛΟΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΙΣΚΟΥ-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΣΕΛΙΔΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΠΛΟΥ ΣΚΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ….

*Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΙΣΡΑΗΛ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ.

*ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 10 ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΡΩΠΗΣ. ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ.

*ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ –ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ- ΕΝΤΟΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΙΣΡΑΗΛ-ΕΛΛΑΔΟΣ. ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ , ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ.

*Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΚΑΙ «ΛΕΙΑΝΕΙ» ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΚΛΗΡΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΑΛΜΕΡ-ΟΥΡΙΜΠΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΚΟΜΑΝΤΟΣ.

*ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ Η ΣΥΡΙΑ, Η ΛΙΒΥΗ, ΤΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ Η ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗ ΧΑΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ 3 ΧΩΡΕΣ ΜΑΖΙ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΕΧΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ.

ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΡΥΦΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ…

1)ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ…

2)ΤΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ Ή ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΣΤΡΟΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ.

3)ΤΟ ΤΙ ΚΡΥΦΑ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΙ Η ΑΓΚΥΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΡΟΛΟ.

4)ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΧΕΞΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ…

5)ΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ/ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΜΑΣ/ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΚΟ-2 ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΖΑ .ΠΧ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ…ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ.

6)ΤΥΧΟΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΧ ΣΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΟ ΛΙΒΑΝΟ…

7)ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΛΗΣΜΟΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ…/ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗ ΦΑΤΑΧ-ΧΑΜΑΣ/ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ.

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ…ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ.

http://www.drougos.gr/?p=15255

3 Σχόλια to “Προωθείται ευρύτερη συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας-Ισραήλ με τη καθοδήγηση των ΗΠΑ;”

 1. ΚΟΥΡΗΤΗΣ Says:

  Οι ΗΠΑ προς «de facto» αναγνώριση της «μουσουλμανικής αδελφότητας» στην Αίγυπτο

  ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ «ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ» ΣΤΙΣ Η.Π.Α: ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ «ΘΕΟΚΡΑΤΙΑ» ΚΑΙ Η ΑΙΓΥΠΤΟΣ
  Η ΝΕΑ «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΥΜΩΝ» ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ: Η.Π.Α, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ, ΙΡΑΝΟΙ, ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ, ΤΣΕΤΣΕΝΟΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΚΟ ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΛ-ΚΑΙΝΤΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΘΕΟΚΡΑΤΕΣ. ΑΥΤΗ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΥΗ ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΜΕ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ.

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ «ΤΕΡΑΣΤΙΑ» ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ «ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΗΣ» ΓΙΑ ΤΟ …ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ…

  ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥΣ, ΠΕΡΣΕΣ-ΑΙΓΥΠΤΙΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΞΑΓΩΓΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  Υ.Γ ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ. ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΨΙΛΟΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ; ΚΙ ΟΙ ΙΝΔΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΣ ΛΑΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΕΥΤΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΤΗΣ ΘΕΟΚΡΑΤΙΑΣ.

  ΣΧΕΤΙΚΟ: http://isxys.blogspot.com/2011/06/blog-post_5164.html

 2. kalavritinos ioannis Says:

  Τι σημαίνει ότι οι ΗΠΑ τρέχουν να οργανώσουν κοινό υπουργικό Ελλάδος Ισραήλ; Θα έχει θεσμική ισχύ; Απο την εξέλιψη του γεγονότος θα εξηγηθούν ίσως αρκετά απο τα παθήματά μας.Θου φυλακή τω στόματί μου.
  Νομίζω ότι ζούμε μια κατακλυσμιαία ταχύτητα γεγονότων που μετά απο αυτό το άρθρο σας εξηγείται το ενδιαφέρον χωρών που στο κοντινό παρελθόν ήμασταν κόκκινη γραμμή.

 3. ΠΑΝΟΣ Says:

  Άν αποκρυπτογράφησα καλά τό νόημα τής ανάρτησης : ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΙΜΟΔΟΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΛΙΦΑΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ! Καί θέλουν νά ελέγχουν τούς λαούς τής ΝΑ Μεσογείου έχοντας ‘χωροφύλακες» τά συνεταιράκια Τουρκία-Ισραήλ! Είναι βεβαίως ανιστόρητοι καί επικίνδυνοι γιά τήν παγκόσμια ειρήνη ! Στούς σχεδιασμούς τους ό Ελλαδικός χώρος υπολογίζεται ώς πλούσια όρυκτά μπανανία. Καί ό λαός μας ένας ευπροσάρμοστος ευφυής σκλάβος πολύτιμος γιά τόν αφέντη του…. Αυτό τό μέλλον έχουν προετοιμάσει γιά μάς καί τά παιδιά μας….


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: