Οι τουρκικές κινήσεις για την Ρω, οι ρωσικές πηγές της ΕΥΠ και η αποστρατεία του στρατηγού Δ.Γράψα.

Μια εισαγωγή στο θέμα που αποκάλυψε το περιοδικό   ΕΠΙΚΑΙΡΑ, για τις κινήσεις των Τούρκων με επίκεντρο τη νήσο Ρω.

Γράφει ο Δρ. Αθανάσιος Ε. Δρούγος

ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2009, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΑΦΩΝ ΜΟΥ ΣΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.

*ΠΡΟ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ SITE ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΜΟ Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΓΡΑΨΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ/ΒΙΑΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2009 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ. ΧΩΡΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…. -ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΩ ΠΛΗΣΙΑΖΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ- ΕΠΙ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ…

Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΙΧΕ ΣΤΕΝΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΤΑΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΗΓΗΘΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΟΤΕ Α/ΓΕΕΘΑ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΟΣ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ. ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ Ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΧΕΙ –ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ-ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΑΠΕΦΥΓΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ…

*ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΟΝ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ. ΣΕ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΝΕΡΓΗΣΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

ΔΕΝ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΕΡΙ ΝΗΣΟΥ ΡΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΥΤΗ.

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ-ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΑ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΕΣ. ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΝΗΣΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ.

*ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΤΟΤΕ, Η ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ.

ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΞ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΩΝ ΣΕ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ.. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΓΕΣ ΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Β ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΘΕΟΚΛΗΤΟΥ ΡΟΥΣΑΚΗ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΣΤΟΝ ΚΑΡΕΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΚΟΥΚΟΥΖΑ ΕΙΧΑΝ ΛΗΦΘΕΙ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΝ.

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΕΙΧΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΕΚΤΕΝΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΓΕΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗ ΠΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ (Ι) ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΤΣΑΝΤΑΡΑ ΠΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ 95 ΑΔΤΕ/ΡΟΔΟΣ ΚΑΙ 80 ΑΔΤΕ/ΚΩΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ.

*ΤΗΝ 19Η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ Ο ΝΥΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΙΑΓΚΟΣ ΠΑ.

ΣHMEIΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΔΕΝ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΡΟΗΧΘΗ ΣΕ Α/ΓΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΕ Α/ΓΕΕΘΑ. ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΨΕΙ ΜΕΛΕΤΗ ΠΡΟ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΔΕΝ ΓΙΑ ΑΜΥΝΑ ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΔΩΝ-ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ.(ΣΕ ΜΕΣΑΙΟ ΒΑΘΜΟ).

*Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΡΑΨΑΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΓΙΑ 3 ΛΟΓΟΥΣ.

ΠΡΩΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΧΟΝΗΣΙΔΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΑΙΟΥ-ΙΟΥΛΙΟΥ 20009.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΔΟΜΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ ΑΝΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ , ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝ ΑΠΕΚΛΕΙΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΤΑ WIKILEAKS ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΩΝ ΒΜP-3 ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΕ ΠΟΛΛΑ…ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΑΡΜΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΘΟΥΣΑΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ ΕΔΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ…

*ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΛΥΨΩ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΑΠΛΑ ΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ, ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ-ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ.

ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΝΤΟΝΑ ΘΙΓΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ, ΕΝΩ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΕΣΒΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΤΑΝ ΣΠΕΚΧΑΡΝΤ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑΝ ΘΙΞΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ…….ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗ.

drougos.gr

5 Σχόλια to “Οι τουρκικές κινήσεις για την Ρω, οι ρωσικές πηγές της ΕΥΠ και η αποστρατεία του στρατηγού Δ.Γράψα.”

 1. ΠΑΝΟΣ Says:

  Τά λέει ξεκάθαρα ό κύριος Δρούγος… Όλοι καταννοούμε ποιούς ενόχλησαν τά έκτακτα μέτρα τού καλοκαιριού τού 2009 ,τού τότε ΑΓΕΕΘΑ Στρατηγού Δ. Γράψα. . Πού »έκοβαν» τή »σούπα » τού σχεδιασμού τής διχοτόμησης τού Αιγαίου. Καί ό ενοχλητικός έπρεπε νά απομακρυνθεί , νά εξουδετερωθεί. Καί βγήκε »από τή μέση» αποστρατευόμενος μέ συνοπτικές διαδικασίες απλά τά πράγματα…. Τό Ελληνικό αρχιπέλαγος βρίθει υδρογονανθράκων καί πρέπει νά »κατασχεθούν» από τίς πολυεθνικές. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΤΟ…..

 2. 3/40 Says:

  Κάπου μπερδευτήκαμε λίγο . Τον Στρατηγό δεν τον πήγαιναν οι Ρώσσοι γιατί δεν γούσταρε τα ΒΜΠ 3, αλλά τον έπαυσαν οι Αμερικάνοι και η φίλη τους η Ντόρα γιατί επάνδρωσε τισ Νήσους ; Πολύ περίεργα πράγματα συμβαίνουν στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΑΤΗ και ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Ελλάδα μας !!!

 3. Κατερίνα Χριστοδουλάκη-Κοπασάκη Says:

  Δεν απέχουν της πραγματικότητας μερικά, εξ όσων ισχυρίζεται ο κ. Δρούγος, αν και για εμάς είναι, συνεχώς υπό αμφισβήτηση, πολύ δε περισσότερο όταν τον συγκρίνουμε με έναν Νίκο Λυγερό.
  Εκτιμούμε, εντούτοις, διαβάζοντας εκδόσεις περί των αμυντικών μας ζητημάτων, ότι αυτή τη φορά, δείχνει τις αντιθέσεις που υπάρχουν στα ανώτατα κλιμάκια των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και αφορούν στις τάσεις από τη μία πλευρά εκείνων που δεν θέλουν μονομερή, δυτική εξάρτηση, των οπλικών συστημάτων της χώρας, και εκείνων που την υπηρετούν. Ένας εξ αυτών και ο κ. Γράψας. Αλλά το θέμα της βίαιης αποπομπής του, δεν έχει να κάνει με αυτήν την αντίθεση, όσο με την , εξαιρετικά αναγκαία κατά την άποψή μας, προετοιμασία των ελληνικών ειδικών ενόπλων δυνάμεων υπεράσπισης νήσων και βραχόνησων σε περίπτωση οποιασδήποτε μορφής επέμβασης σε αυτά, την οποία υπηρέτησε ο κ. Γράψας σθεναρά. Και θεωρούμε ότι γνωρίζουμε όλοι ποιοι δεν «επιθυμούν» τέτοιες προετοιμασίες.

 4. dimitris Says:

  ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΙΧΕ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΥΛ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ . ΑΛΙΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΛΒΑΝΙΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 5. Μιχάλης Σ. Βάρδας Says:

  Οι θέσεις και οι απόψεις του κ. Αθανασίου Δρούγου φαίνεται πως είναι
  αντιφατικές. Δεν μπορεί να μην συμπαθούσαν οι Ρώσσοι τον στρατηγό
  Γράψα και να τον αποστράτευσε η Μπακογιάννη ! Θέλει ο κ. Δρούγος
  να μας πεί ότι η αποστράτευση του στρατηγού ωφείλετο στην συμπάθεια που αυτός έτρεφε γιά τους Αμερικανούς ;

  Οι δικές μας πληροφορίες είναι ότι ο στρατηγός Γράψας αποστρατεύ
  θηκε με απαίτηση της Μπακογιάννη, διότι ενίσχυσε την αντιαεροπορική
  άμυνα στο Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι , την εποχή κατά την
  οποίαν η τουρκική αεροπορία παρεβίαζε καθημερινά τον ελληνικό
  εναέριο χώρο πάνω από τα δύο αυτά ελληνικά νησιά !


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: