Το Ισραήλ ευχαριστεί την Ελλάδα…

Ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια, έδωσε ο ισραηλινός ομολογός του κ. Σίμον Πέρες.

Ευχαριστίες επειδή:

1. Για την απόφαση της Ελλάδας να «εκπληρώσει τις οδηγίες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ ώστε να μην επιτραπεί σε άτομα που επιθυμούν να παρεκτραπούν, να έρθουν χωρίς έλεγχο και χωρίς επίβλεψη», αναφερόμενος στο θέμα του αποκλεισμού της Γάζας.

2. Για τη συμμετοχή της Ελλάδας «στο στρατόπεδο που μάχεται κατά της τρομοκρατίας και υπέρ της ειρήνης».

3. Για την βοήθεια της ελληνικής κυβέρνησης στην κατάσβεση της πυρκαγιάς στο Όρος Καρμέλ, το προηγούμενο καλοκαίρι.

Ο Πρόεδρος Πέρες σημείωσε ότι «το παρόν καθεστώς στη Γάζα είναι καθεστώς που υποστηρίζει την τρομοκρατία, κάνει λαθρεμπόριο όπλων» και ανέφερε ότι αν η Γάζα επιθυμεί να ελευθερωθεί, οι επιγραφές θα έπρεπε να γράφουν «Ελευθερώστε τη Γάζα από την τρομοκρατία» και όχι «Ελευθερώστε τη Γάζα».

Ο Ισραηλινός Πρόεδρος έκανε λόγο για «προσεγμένη και έννομη» διαχείριση του θέματος από την Αθήνα και επισήμανε ότι «η Ελλάδα έδειξε στον ΟΗΕ ότι είναι στο πλευρό του», ενώ προσέφερε πολλά στον λαό της Γάζας και στην ειρήνη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει για την Αθήνα, το επιχειρηματικό φόρουμ που οργανώνεται στο Ισραήλ με τη συμμετοχή ισραηλινών επενδυτών, στο οποίο θα εξετασθούν τρόποι και μέθοδοι για ισραηλινές επενδύσεις στην Ελλάδα, καθώς και ο επαφές που έχουν οι κκ. Π. Γερουλάνος για τον τουρισμό και κ. Ι. Μανιάτης για θέματα ενέργειας. Ο Πρόεδρος Παπούλιας θα επισκεφθεί και τα παλαιστινιακά εδάφη και συνομιλίες με την παλαιστινιακή ηγεσία.

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=410643&h1=true

Ένα Σχόλιο to “Το Ισραήλ ευχαριστεί την Ελλάδα…”

  1. 3/40 Says:

    Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΓΚΟΙΜ ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΛΕΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ


Σχολιάστε