Μόνο διαφήμιση δεν έχουν κάνει -ακόμη- με τη τάφρο στον Έβρο! Επικίνδυνοι!

“Ξύπνησε” και το Der Spiegel,μετά την ξαφνική,ανεξήγητη και κατά πολλούς επικίνδυνη αφύπνιση και ελληνικών ΜΜΕ,σχετικά με την περίφημη τάφρο στον Έβρο! Οι συντάκτες του στρατιωτικού ρεπορτάζ, έχουν χειριστεί για ευνόητους ακόμη και σε μικρά παιδιά λόγους, το ζήτημα με εξαιρετική διακριτικότητα, αξιοποιώντας μόνο την επίσημη ενημέρωση του ΥΕΘΑ.

Παραδόξως τις τελευταίες ημέρες το συγκριμένο έργο στην ελληνοτουρκική μεθόριο έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις δημοσιότητας! Μετά από λεπτομερή και με τη συνοδεία χάρτη παρακαλώ, δημοσίευμα σε ελληνική εφημερίδα , όχι μόνο ο τουρκικός Τύπος, αλλά και μεγάλες εφημερίδες και περιοδικά,απ΄ όλο το κόσμο, έχουν αρχίσει να ασχολούνται με το θέμα της τάφρου! Στο ΓΕΣ πολλοί ξένοι δημοσιογράφοι έχουν αρχίσει να θέτουν αιτήματα για να επισκεφτούν τη περιοχή, να βγάλουν φωτογραφίες και να κάνουν ρεπορτάζ!

Το Der Spiegel ήδη δημοσίευσε ρεπορτάζ, επικαλούμενη την ελληνική εφημερίδα και τα όσα δημοσίευσε για τη τάφρο!

Ο ερασιτεχνισμός στη διαχείριση της επικοινωνίας και των “διαρροών”,χαρακτηρίζει διαχρονικά το ελληνικό ΥΕΘΑ. Δυστυχώς κανείς απ΄ όσους πέρασαν από τις ηγετικές καρέκλες του ΥΕΘΑ,με στολή ή κοστούμι δεν κατάλαβαν και δεν έμαθαν ,ότι η επικοινωνία είναι “όπλο” που μπορεί να αποδειχτεί άκρως αποτελεσματικό ή αν αυτοκαταστροφικό. Μονίμως, αυτοκτονούμε και αυτό φαίνεται ότι γίνεται τώρα και με το θέμα της τάφρου!

Ο τουρκικός Τύπος πάντως έχει αρχίσει και θίγει όλο και περισσότερο το θέμα.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7392

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ετικέτες: . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Μόνο διαφήμιση δεν έχουν κάνει -ακόμη- με τη τάφρο στον Έβρο! Επικίνδυνοι!”

 1. Ευμένης ο Καρδιανός Says:

  Μόλις τέλειωσα την μελέτη του βιβλίου «The hunting of force Z», του Richard Hough που περιγράφει τη καταβύθιση του Αγγλικού θωρηκτού Prince of Wales και του βαρέως καταδρομικού Repulse κατά την έναρξη του πολέμου 10 1941 από τους Ιάπωνες.

  Η τερστία επιτυχία των Ιαπώνων οφείλετο αποκλειστικά στην αυστηρή λογοκρισία τους. Κανείς στον κόσμο δεν γνώριζε ότι η Ιαπωνία διέθεται τορπιλοπλάνα και βομβαρδιστικά και πληρώματα ικανά να εκτελούν επιχειρήσεις σε αποστάσεις άνω των 200 ν. μιλλίων.

  Βέβαιος ων ο Ναύαρχος Philips ότι, το θωρηκτό του είναι αβύθιστο και πως βρίσκεται μακριά από τις Ιαπωνικές βάσεις, επεχείρησε να καταστρέψει τον Ιαπωνικό στόλο που απεβίβαζε στρατό στα παράλια της Μαλαισίας.

  Οι Ιάπωνες που έκυβαν επιμελώς τις δυνατότητες των εξαιρετικών αεροπόρων και αεροσκαφών τους κατάφεραν ένα τρομερόπλήγμα στους Άγγλους.

  Εμείς εδώ δεν είμαστε σοβαροί !!

  Ότι κάνουμε το . . . . «διαφημίζουμε» …. αντί να ακολουθούμε απόλυτη σιγή!

  Κρίμα!


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: