Βρετανία, ώρα μηδέν!

Η εικόνα που μεταφέρουν σήμερα τα ΜΜΕ είναι σοκαριστική καθώς στις λεηλασίες συμμετέχουν ακόμα και παιδιά 9-10 ετών.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Αναρτήθηκε στις ΔΙΕΘΝΗ. Ετικέτες: . 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Βρετανία, ώρα μηδέν!”

  1. Christos Voulgaris Says:

    Όταν απο την μια «θεοπείεις» την υπερκατάλωση και απο την άλλη διακυρησείς οτι «κοινώνια δεν υπάρχειι, υπάρχουν μόνο άνδρες και γυναίκες » (το συνθήμα της Θάτσερ) να που καταλήγεις γιατί παραφράζωντας τους «Αδελφούς Καραμαζώφ» του Ντοστογιέσκι αν δεν υπάρχει κοινώνια ολα επιττρέπονται….

  2. kalavritinos ioannis Says:

    Αυτοί που έστελναν τους εγκάθετους δημοσιογράφους τους,πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, για να μας πούν ότι δεν θα τελειώσουμε τα έργα και δεν θα γίνει η Ολυμπιάδα πρότειναν δε να την πραγματοποιήσει κάποιο άλλο κράτος,μας πουλούσαν δε και τεχνογνωσία για την πρόληψη τρομοκρατικού κτυπήματος,Θου φυλακεί τω στοματί μου,τα ξεφτέρια που δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν απλούς αγανακτισμένους πολίτες,αυτοί λοιπόν θα προφυλάξουν τους επισκέπτες απο τρμοκρατικά κτυπήματα στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Δεν νομίζω να μπορέσουν να φέρουν σε πέρας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση,οχι μόνο βέβαια σε θέματα ασφαλείας όπου ενα χρόνο πριν την Ολυμπιάδα κάψανε το Λονδίνο,αλλά και απο οικονομικής απόψεως αποκλείεται να τα καταφέρουν,τα βάρη θα είναι τρομάκτικά στην ήδη προβληματική οικονομία τους.
    Απ΄ότι βλέπουμε στις φωτογραφίες οι αγανακτισμένοι δεν είναι μόνο μελαμψοί αλλά έχει και κάτασπρους,η Εγγλέζικη πολιτεία σε πλήρη έξαρση παρεμβατικότητας.
    Ρώτησαν τον κον Κάμερον εαν θα γίνουν φασαρίες στην Αγγλία όπως και στην Αθήνα και απάντησε//δεν είναι δυνατόν να γίνουν εμείς είμαστε Βρετανοί// σκεφτήτε τι πρέπει να πεί τώρα που αποδεικνύεται ότι οι δικοί μας τραμπούκοι είναι παρθένες μπροστά στους Άγγλους αγανακτισμένους!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σκεφτήτε τι είναι οι τραμπούκοι τους !!!!!

    Περαστικά σας εσείς ξέρετε και απο τις προβοκάτσιες που έχετε δημιουργήσει σε όλο τον πλανήτη και θα μάθετε και να τις ηρεμήτε.


Σχολιάστε