(Ανανέωση No.3): Το Ισραήλ επιστρέφει στην …αγκαλιά της Τουρκίας;

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΙΙΙ) 17 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ (20.17)

REUTERS: ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΣΕ ΚΛΙΝΤΟΝ  – ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ

ΤΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΤΜΕΝΤ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ

Σχετική ανάρτηση: REUTERS: Το Ισραήλ απάντησε τελεσίδικα πως δεν απολογείται στη Τουρκία!

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ – ΙI) 13 Αυγούστου (12.36): Πάμε για …»ναυάγιο»;

(ΑΝΑΝΕΩΣΗ – Ι) 12 Αυγούστου (15.41): Ο Ισραηλινός ΥΠΕΞ Λίμπερμαν αντιδρά.

12 Αυγούστου (01.01): Το Ισραήλ επιστρέφει στην …αγκαλιά της Τουρκίας – Απίστευτη εξέλιξη!

Αναρτήθηκε στις TWITTER. Ετικέτες: . 8 Σχόλια »

8 Σχόλια to “(Ανανέωση No.3): Το Ισραήλ επιστρέφει στην …αγκαλιά της Τουρκίας;”

 1. Ευμένης ο Καρδιανός Says:

  Ήταν αναμενόμενο.

  Αφ’ ενός υπήρχε η φοβερή πίεση του Ομπάμα, του οποίου η πολιτική γραμμή είναι παρα πάνω από εμφανές ότι προσβλέπει σε μια εκτόνωση της μανίας κατά των ΗΠΑ του αραβικού κόσμου και των ισλαμιστών δια της αλλαγής της παλαιάς αρχής της αμέριστης υποστήριξης των ισραηλινών συμφερόντων.

  Αφ’ ετέρου υπάρχει πάντα η έμφυτη στους Ισραηλινούς αρχή του εμπορευομένου, που τους προτρέπει να κάνουν ότι αποκλειστικά ορίζει το συμφέρον τους.

  Μην λησμονούμε επίσης και τους ντονμέδες* (Εβραίους οι οποίοι έχουν ασπασθεί την Μουσουλμανική θρησκεία αλλά έχουν μυστικά διατηρήσει την «Εβραϊκότητά» τους!) που ενυπάρχουν πάντοτε μέσα στην Τουρκική κοινωνία, την στρατογραφειοκρατία, καθώς και στο ονομαζόμενο βαθύ κράτος, οι οποίοι εξακολουθούν να παίζουν σημαίνοντα ρόλο στα τεκτενόμενα της εξ ανατολών γείτονος.

  *Προ ετών το Ισραήλ είχε ζητήσει από τους Τούρκους να ιδρύσει κιμπούτς στις ανατολικές επαρχίες της Τουρκίας. Οι Τούρκοι απέρριψαν το ισραηλινό αίτημα!

 2. ΠΑΝΟΣ Says:

  Έχω εκφρασθεί κάτ΄ επανάληψη μέ επιφύλαξη γιά τήν Ελληνοισραηλινή συμμαχία…. Πού τόσο πανηγύριζαν πολλοί…. Καί δυστυχώς οί ενδοιασμοί καί οί φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν. Φοβάμαι ότι ουσιαστικά τό Αιγαίο καί ό ορυκτός μας πλούτος περνά υπό τουρκοισραηλινή κυριαρχία…. Δέν μέ έπεισε ποτέ ότι ό καυγάς τους θά κατέληγε σέ »διαζύγιο». Ό ρόλος ώς Ελλάδας; τής παράνομης ερωμένης πού ό »αγαπητικός» τήν χρησιμοποίησε γιά εκτόνωση αρχικά. Και έν συνεχεία ξεγελώντας την με γάμο. Της αρπάζει την περιουσία και επιστρέφει στη νόμιμη σύζυγο του και στα παιδιά τους . Προσκομίζοντας για εξιλέωση αρπαγμένο βιός….. Συνέλληνες εύχομαι ολόψυχα να διαψευστώ

 3. Ανώνυμος Says:

  Νταβούτογλου=Νταβίτογλου , Davutoglou=Davidoglou σας λέει κάτι?

 4. Σιδηρούντιος Says:

  Το μέλλον στην περιοχή είναι ένα μεγάλο Κουρδιστάν. Αυτό ποτέ δεν θα αρέσει στην Τουρκία, και το σίγουρο είναι ότι το Ισραήλ θα αγκαλιάσει ως αδελφό το Κουρδιστάν. Από αυτής της απόψεως, η σχέσεις μεταξύ Ισραήλ Τουρκίας θα είναι μια λυκοφιλία.
  Η προοπτική ειρηνικής συμβίωσης και συνεργασίας μεταξύ του Ισλάμ και του Εβραϊσμού, δεν είναι σενάριο που ευνοεί κανένα, πλην το Ισλάμ. Εάν συνεχίσει την πορεία σύγκρουσης με το Ισλάμ το Ισραήλ, υπάρχει σημαντική πιθανότητα από αυτή την πορεία του πολέμου να βγει κερδισμένο τόσο το Ισραήλ όσο και ο λεγόμενος Χριστιανικός κόσμος.
  Η ειρηνική συμβίωση του Ισραήλ με το Ισλάμ (Τουρκία κτλ), απλά θα επιφέρει την μακροπρόθεσμη αφομοίωση του Ισραήλ από το Ισλαμικό στοιχείο.

 5. ΠΑΝΟΣ Says:

  Αγαπητέ Σιδηρούντιος συμφωνώ μαζί σου. Λαμβάνεις όμως υπόψιν σου τό σέναριο πού λέει ότι ή Τουρκία, τήν απώλεια τών εδαφών τού Κουρδιστάν . Θά αναπληρώσει μέ επέκταση δυτικά; ΔΗΛΑΔΗ ΘΡΑΚΗ ΑΙΓΑΙΟ ΚΥΠΡΟ; Είμαι υπερβολικός; Δέν πληροφορείσαι τήν υπόγεια συνεργασία Τουρκίας Αμερικανών; Καί τήν μυστική διαδικασία επαναπροσέγγισης με το Ισραήλ; Προσωπικά φοβούμαι ‘’άδειασμα’’ μας από τους καιροσκόπους πού τελευταία παριστάνουν τους φίλους μας. Πού οι εταιρείες τους θα μας έχουν αρπάξει τη μερίδα του λέοντος από τον ορυκτό πλούτο μας έχοντας αποκλείσει τη ΡΩσσία από το παιχνίδι. Θα μας φέρουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μετά από μίνι πόλεμο [σκηνοθετημένο πιστολίδι] με τους Τούρκους να έχουν καταλάβει κάποια νησιά και εμείς απλώς να υπογράφουμε τά νέα χερσαία και θαλάσσια σύνορα μας με αυτούς. Είμαι φανατσιόπληκτος; Έχεις διαβάσει το σενάριο Ελληνοτουρκικού πολέμου της αμερικανικής RAND; Πού προβλέπει σε αυτή την περίπτωση ηλεκτρονική τύφλωση και ουδετεροποίηση ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 6 ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΤΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΣΤΗ ΝΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ! Λαμβάνοντας υπόψη την κατάσταση των ΕΔ λόγω μνημονίου [περικοπών] και των ντόπιων αντιπροσώπων των τραπεζιτών τοκογλύφων . Πού παριστάνουν την ‘’κυβέρνηση ‘’ μας ενώ είναι φοροεισπράκτορες για λογαριασμό των αφεντικών τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΩ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ…

 6. kalavritinos ioannis Says:

  Πάνο καλησπέρα,έχεις δίκιο να φοβάσαι διότι έχουμε καεί τόσο απο τους Ρώσους,Ορλωφικά,επανάσταση Κατσώνη,όσο και απο τους Δυτικούς οι οποίοι μας άδειαζαν την πιο κρίσιμη στιγμή και να θυμηθούμε ότι προ της αλώσεως υπήρχε ποσοστό σημαντικό των Ελλήνων που προτιμούσαν το Τούρκικο φέσι απο τους Δυτικούς. Με τους Ανατολικούς,Άραβες και Πέρσες,έχουμε διεξάγει εκατοντάδες πολέμους αλλά οι μεν σεβόντουσαν & εκτιμούσαν τους δε,ακόμα και οι Ιταλοί που τόσο έχουν ευεργετηθεί απο την Ελλάδα,απο τον πολιτισμό τους έως την κουζίνα τους,έχουν γυρίσει και μας έχουν δαγκώσει σαν φίδια κολοβά,αλλά και με τους υπόλοιπους Δυτικούς δεν έχουμε καλή σχέση διότι η αχαριστία είναι το έμβλημά τους,ενώ παράλληλα είναι φτωχοί και μίζεροι άνθρωποι.
  Νομίζω ότι τα επόμενα 20 χρόνια μας έχουν ανάγκη για τους υδρογονάνθρακες,εαν και τότε δεν δημιουργήσουμε μια μεγάλη Ελλάδα τότε είναι σίγουρο ότι η ράτσα μας θα εξαφανισθεί και η Ιστορία τότε θα πεί όλη την αλήθεια γιατί τους νεκρούς δεν τους φοβάται κανείς.

  • ΠΑΝΟΣ Says:

   Αγαπητέ kalavritinos ioannis [ αλήθεια γιατί δέν γράφεις ατόφια ελληνικά τό ονομά σου; Μόνοι μας δηλαδή »χτυπάμε» τή γλώσσα μας; Να σε ευχαριστήσω για τά καλά σου λόγια φίλτατε. Οί ενδοιασμοί και οί φόβοι μου .Ξεκινούν όντως από τά ιστορικά παραδείγματα που αναφέρεις. Στις επόμενες δύο δεκαετίες πραγματικά ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ! Το σχέδιο βιολογικής εξάλειψης μας έχει εισέλθει σε πορεία πραγματοποιήσης εδώ και τουλάχιστον δύο δεκαετίες. Με ποιους τρόπους; Πρώτα με την υπογεννητικότητα. ‘’Χτυπήθηκε’’ ό θεσμός της οικογένειας [ αυτόματο διαζύγιο ,εκτρώσεις]. Οί σιωνιστές αγαπητέ μου αυτή τη φορά είναι όντως μελετημένοι όσον αφορά το χαρακτήρα μας τους θεσμούς ,ήθη ,έθιμα ΚΑΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΙΑΝΑ! Πώς ; ΕΚΠΌΡΝΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ ΤΗΣ. Την έθισαν στο σεξισμό και την απιστία. Αλήθεια όταν μια γυναίκα έχει βίωμα της από την πρόεφηβεια της την εναλλαγή συντρόφων [σχέσεις το λένε ] μπορεί να σταθεί πιστή και να στηρίξει οικογένεια; Στις δυσκολίες και τά προβλήματα όταν είναι εθισμένη στο: ‘’να περνάω εγώ καλά’’ . Όλα αυτά περιγράφονται στα ‘’ πρωτόκολλα των σοφών της Σιών’’ .Πώς δηλαδή διαλύουν οί Εβραίοι ένα αντίπαλο έθνος εκπορνεύοντας τη νεολαία του. Θέλεις να δείς τι εστί πραγματική Ελληνίδα και κυρίως μάνα; Σού προτείνω να δείς το βιβλίο του Κ Ασημακόπουλου ‘’ Αλτάνα της Πάργας’ Δεύτερο έχουμε μουσουλμανικό εποικισμό της πατρίδας μας. Οί έποικοι αυτοί αποκτούν ιθαγένεια ΔΗΛ ΛΟΓΟ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. Με ποιο σκοπό ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΕΘΝΙΚΟΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΡΧΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ! ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ! Όπως έπαθαν οί Ινδιάνοι της Αμερικής. Παρόλαυτα είμαι αισιόδοξος ότι : Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΠΟΡΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΩΤΗΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Πού μας έκαναν να τις ξεχάσουμε . Η Παναγία Θεοτόκος πού προχθές γιορτάσαμε δεν θα μας αφήσει να χαθούμε.

   • Λουκάς Says:

    ΑΝΑΝΕΩΣΗ: ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ… – Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ. ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΩΣ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ.

    https://i0.wp.com/img819.imageshack.us/img819/4222/igna.jpg

    Φιλικά / Λουκάς


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: