Γιατί πήγε σε F-16 και πεζοναύτες ο Α/ΓΕΕΘΑ. Καθόλου τυχαίες επισκέψεις!

Όχι ο Α/ΓΕΕΘΑ πτέραρχος Ι.Γιάγκος δεν πήγε τυχαία στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών και στην 111 Πτέρυγα Μάχης στο Βόλο. Ούτε τυχαία ήταν η ενημέρωση επί επιχειρησιακών θεμάτων “και η παροχή οδηγιών-κατευθύνσεων στο πλαίσιο επιχειρησιακής ετοιμότητας”

Οι μέρες είναι πάρα πολύ πονηρές και το φθινόπωρο πολύ επικίνδυνο. Ο Γιάγκος ξέρει ότι υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κληθεί να διαχειριστεί ελληνοτουρκική κρίση την ένταση και τη διάρκεια της οποίας κανείς δεν μπορεί αυτή τη στιγμή να προσδιορίσει.

Γνωρίζει επίσης πολύ καλά τις αδυναμίες που υπάρχουν λόγω όχι μόνο της οικονομικής κρίσης αλλά και της απαράμιλλης ανικανότητας πολιτικών ηγεσιών του ΥΕΘΑ να διαχειριστούν σωστά και σοβαρά τα υπάρχοντα οπλικά συστήματα.

Τώρα είναι πολύ αργά για διορθωτικές κινήσεις. Μ΄ ότι έχουμε,πρέπει να κινηθούμε και γι΄ αυτό ο παράγοντας άνθρωπος γίνεται ακόμη πιο σημαντικός. Αλλα κι αυτόν κάνουν οτι μπορούν για να τον εξοντώσουν.

http://www.onalert.gr/default.php?pname=Article&catid=2&art_id=7864

Αναρτήθηκε στις ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ετικέτες: . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Γιατί πήγε σε F-16 και πεζοναύτες ο Α/ΓΕΕΘΑ. Καθόλου τυχαίες επισκέψεις!”

  1. Ανώνυμος Says:

    Καλημέρα Λουκά, κατά την ταπεινή μου γνώμη θα ήταν προτιμότερο ο Α/ΓΕΕΘΑ και «εν πολέμω Αρχιστράτηγος» μαζί με τους Αρχηγούς των Κλάδων να θέσει έγκαιρα προ των ευθυνών την πολιιτική και πολιτειακή ηγεσία (που κατά το Σύνταγμα άρχει των ΕΔ) για την παρούσα κατάσταση των ΕΔ. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
    Κώστας Λουκόπουλος


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: