Ο Ερντογάν γνώριζε για τις ιστοσελίδες του μίσους!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν γνώριζε πολύ καλά την ύπαρξη ιστοσελίδων που στρέφονταν και εναντίον της Ελλάδας! Ιστοσελίδες όπως αυτή που λέγονταν greekmurderers ήταν σε γνώση του κ.Ερντογάν που φέρεται να έχει υπογράψει σχετικό έγγραφο του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας της Τουρκίας.

Το έγγραφο που έφτασε και αναγνώστηκε στο δικαστήριο που γίνεται η σχετική δίκη και είχε ζητηθεί από δικηγόρο κατηγορουμένου. Ο πρόεδρος του δικαστηρίου Χασάν Χουσείν Οζεσέ ανακοίνωσε ότι έφτασε στο δικαστήριο με ειδικό απεσταλμένο το σχετικό έγγραφο του Ιανουαρίου του 2006, μετά από αίτημα που είχε υποβάλει ο Ιλκάι Σεζέρ-δικηγόρος του Μεχμέτ Ερόζ. Ο Οζεσέ ανέφερε πως το σταλθέν έγγραφο εξετάστηκε από την σύνθεση του δικαστηρίου και αργότερα παραδόθηκε πάλι στον απεσταλμένο.

Ο πρόεδρος το ανέγνωσε. Τα έγγραφο με ημερομηνία 19-1-2006, φέρει την υπογραφή του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και έχει τίτλο ¨Σχέδιο Δράσης ενάντια στις διαμελιστικές δραστηριότητες”. 

Στο πρώτο άρθρο αναφέρονται οι στόχοι ως εξής : ¨Η εξουδετέρωση των διαμελιστικών δραστηριοτήτων, της τρομοκρατικής οργάνωσης και των υποστηρικτών της, η αποτροπή της νομιμοποίησης τους, και η εξάλειψη της δράσης τους στο εσωτερικό και στο εξωτερικό”. 

Ο Οζεσέ σχετικά με το δεύτερο άρθρο ανακοίνωσε πως αναφέρει μέτρα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό σχετικά με την εθνική ενότητα και ομοψυχία τα οποία θα διασφαλίσουν τον ολοκληρωτικό αγώνα. 

tourkikanea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: