Πρωτοφανής ενέργεια Μπεγλίτη – Σοκ στις Ε.Δ

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ. ΣΟΚ ΣΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΕΙΩΝ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΣΥΣΣΩΜΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟ ΜΑΓΟ ΓΑΠ ΝΑ ΜΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΑΚΡΑ. ΞΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΗΦΟΡΟ…

ΣΤΙΣ 14.00ΜΜ Ο ΜΠΕΓΛΙΤΗΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΟ, ΤΟΝ Α/ΓΕΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ, ΤΟΝ Α/ΓΕΝ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΕΛΕΥΣΙΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΒΑΣΙΛΗ ΚΛΟΚΟΖΑ ΠΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ 4 ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΕΘΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ-NDC-GR ΘΕΣ/ΚΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΣ Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Δ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ. ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΟΑΓΕΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΔΜΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Κ.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ ΝΕΟΣ Α/ΓΕΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΝΥΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΤΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ (Ι) ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΠΡΟ 18 ΜΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΩΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙΣ.

ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ Α/ΓΕΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟ 8 ΜΗΝΟΥ ΠΡΟΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΕ ΑΝΤΙΝΑΥΑΡΧΟΥΣ Π.ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ(ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟΛΟΥ) ΚΑΙ Α.ΣΚΙΑΔΑΣ(ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΓΕΕΘΑ). ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΝ ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΣ Α. ΚΡΥΟΝΕΡΙΤΗΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΥΠΟΝΑΥΑΡΧΟΙ.

ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΥΝ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΝΕΙ. ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΗΣ/ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ/ΛΑΡΙΣΑ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ Β ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΥΣ /ΓΟΥΔΗ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΑΡΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ-ΚΑΡΕΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΕΘΑ, ΚΑΙ ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΡΟΥΣΑΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Β ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ-ΒΕΡΟΙΑ.

ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΝΕΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΓΕΕΘΑ ΚΑΙ ΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ. Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΠΡΟΗΧΘΗ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ /ΤΕΛΗ ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠΖ –ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΩΜΑΤΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΚΗ. Ο ΚΩΝ/ΝΟΣ ΖΙΑΖΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΟΠΛΟΥ ΤΩΝ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 95ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ 78 ΤΗΣ ΣΣΕ. ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΤΑΞΕΙΣ ΑΠΟ 74 ΩΣ ΚΑΙ 77 ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ. ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΣΥΜΜΑΘΗΥΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ Κ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ/ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ 1ΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ Ν.ΚΑΤΑΒΕΛΗΣ/ΔΔΣΠ-ΓΕΕΘΑ. ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΙΑΝΕΙ Η ΤΑΞΗ 79 ΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ Κ.ΓΚΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ-Κ.ΤΣΕΛΙΟΣ-ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟ-Γ.ΜΠΑΣΙΑΚΟΥΛΗΣ-ΣΣΕ-Ε.ΣΟΦΙΑΝΙΔΗΣ-ΔΠΒ/ΓΕΣ-Ε.ΣΥΝΟΔΙΝΟΣ-ΜΕΡΥΠ/ΛΑΜΙΑ ΚΛΠ.

ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ. Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΕΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 96ΑΔΤΕ ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ 3ΟΥ ΕΠΙΤΕΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΓΕΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Α ΚΛΑΔΟΥ ΓΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΣ ΚΑΙ NDC-GR. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΤΕΡΑΡΧΟ ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑΓΚΟ.

ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΟΣ. ΤΟ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΠΤΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΟΠΩΣ ΚΥΟΦΟΡΕΙΤΑΙ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΑΠΟΨΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΜΗΝΟ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ) ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ, ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΦΡΑΓΚΟ (ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΞ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ) ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ.

Ο ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΠΟΧΗ «ΙΣΧΝΟΤΑΤΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ» ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΑΡΑΚΜΗ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΣΕ ΟΡΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΡΡΥΘΜΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΩΝ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙ ΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ ΜΑΧΗΣ ΑΜΠΡΑΜΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΑΡΜΑΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ.

http://www.analystsforchange.org/

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: