Reuters: «Αλλαγές στον στρατό λόγω επερχόμενης πτώσης της κυβέρνησης»

Μια περίεργη και εκτεταμένη ανάλυση του πρακτορείου Ρόιτερ ξεκαθαρίζει ότι οι αλλαγές στην κορυφή του ελληνικού στρατού δεν έγιναν για να αποφευχθεί ένα πραξικόπημα, αλλά επειδή «οι μέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες». Σύμφωνα με την ανάλυση, η ελληνική πλευρά διαψεύδει τα σενάρια που έκαναν την εμφάνισή τους στον ξένο Τύπο και σύμφωνα με τα οποία οι αλλαγή των επικεφαλής του στρατεύματος ίσως ήταν μια κίνηση για να αποφευχθεί κάποιο πραξικόπημα. Οπως μάλιστα τονίζεται κατηγορηματικά στην ανάλυση του Ρόιτερ: «Ο στρατός δεν μπορεί να συγκριθεί με την πολιτική δύναμη που κατέλαβε την εξουσία το 1967 και την κράτησε για επτά ολόκληρα χρόνια».

Επικαλούμενο Ελληνες αναλυτές και ειδικούς της πολιτικής στην Ελλάδα, το πρακτορείο Ρόιτερ καταλήγει ότι η πρόσφατη αλλαγή στην ηγεσία του στρατού καταδεικνύει ότι ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βιάζεται να κάνει μεγάλες αλλαγές πριν η κυβέρνησή του πέσει εν μέσω μάλιστα της ολοένα και επιδεινούμενης κρίσης χρέους.

Σύμφωνα με τον Πέπε Εγκερ της εταιρείας συμβούλων Exclusive Analysis με έδρα το Λονδίνο: «Οι αλλαγές στους επικεφαλής του στρατεύματος είναι κάτι που συμβαίνει συνήθως από απερχόμενες κυβερνήσεις, που τοποθετούν κάποιους ανθρώπους εμπιστοσύνης τους σε καίριες θέσεις». Οπως μάλιστα τονίζεται στην ανάλυση του πρακτορείου Ρόιτερ οι αξιωματικοί που παύτηκαν είχαν τοποθετηθεί με τη σειρά τους το 2009 λίγο πριν πέσει η προηγούμενη κυβέρνηση.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63515113

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ετικέτες: . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Reuters: «Αλλαγές στον στρατό λόγω επερχόμενης πτώσης της κυβέρνησης»”

 1. Μεχμέτ Ιμάμ Says:

  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ & Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ! ..

  Τις τελευταίες δεκαετίες στην Χώρα μας, παρατηρούμε πολύ ταχύτερες, αναπτυσσόμενες πολιτιστικές εκδηλώσεις για την περιγραφή του Ελληνικού λαού και χωρίς να είναι αποδεκτά εκμέρους του. Είναι ακόμα με την ίδια ταχύτητα και η ροή της ζωής του Έλληνα, από όπου καν πηγαίνω έρχεται. Η παρέμβαση του κου Πούτιν στα εσωτερικά μας, για τη σύλληψη του Ηγούμενου, μας δείχνει ότι η Χώρα μας διοικήται απο εξωγήινα παράγοντα και όντα.. Η πράξη αυτή δείχνει οτι «Όλοι είναι ίσοι απέναντι του νόμου». Είναι έτσι όμως;

  Φανταστείτε ένα έθνος, χωρίς την πολιτική σημασία της χώρας, xωρίς την πολιτική εξουσία, με τη γραφειοκρατία, τη δικαιοσύνη και τη κοινωνική πρόνοια, την πολιτιστική κληρονομιά , τις οικονομικές περιοχές και δυνατότητες και χωρίς θεσμούς, δεν υπάρχει καμία δυνατότητα για την οποιαδήποτε απόφαση. Σήμερα η Χώρα μας, μαζί με το λαό μας αυτά ζεί.

  Γεγονότα που συμβαίνουν τόσο εντός όσο και εκτός της χώρας μας, σύμφωνα με τον Έλληνα, θα πρέπει να τα εξετάσει Έλληνας και όχι μη «Ελληνας» για τους Έλληνες, σύμφωνα μ’ αυτά που βλέπουν το φώς της δημοσιότητας στα ακραία δεξία μπλόκς. Οι φανατική φασίστες Έλληνες και έτσι έχει παραμείνει που είναι βλακεία. Πρίν απο οκτώ χρόνια ο χαμός του Πατριάρχη της Αλεξάνδρειας και πάσης Αφρικής. Σήμερα, ένας Ηγούμενος Ιερέας ο Εφραίμ συνελήφθη με την κατηγορία ότι προσπάθησε να ζημειώση το Ελληνικό Κράτος. Δεν υπάρχει λέξη κατά τη γνώμη μου και δεν έχει καμία βαρύτητα, για όλα αυτά που ακούγονται. Εάν είχε την παρουσία ενός έθνους να εκτιμήσουν τις εξελίξεις στη μέση, η κατάσταση δεν θα είναι σ’ αυτή τη θέση που βρισκόμαστε; Οτι γίνεται στην γείτονα χώρα Τουρκία, με μία άλλη μέθοδο στα ίδια θέματα (στο ποδοσφαιρο, στους θρησκευτικούς, στο στράτευμα, μειονοτικά ζητήματα, οικονομικά ζητήματα,….κα.) επιβάλλεται και σε εμάς. Αυτό μας δείχνει, ότι δεν είναι τυχαία όλα αυτά και υπάρχει ξένο δάχτυλο στα εσωτερικά μας. Επίσης, στην περίπτωση αυτή, μου θυμήζει την λαική παροιμία: «Ο γα’ι’δαρος είπε στο πετινό βούκεφάλα» πού λέει.

  Σήμερα εδώ που έχουμε φτάσει, κάποτε απο το 98% της Χώρας μας, που ήταν ομογενείς πληθυσμός και Έλληνες με Ελληνικά να συναστρέφονται, τα μισά από το υπόλοιπο με την δικιά τους μητρική γλώσσα και το άλλο κομμάτι μικτά να συμπληρώνει το εκατό της εκατό του ιδίου ως μέρος του Ελληνικού έθνους, αλλά με δική του πολιτική γη του, τη γραφειοκρατία, την τέχνη και τον πολιτισμό, τη δικαιοσύνη, την οικονομία, συνδεδεμένος με την απόφαση και τις συνθήκες? Τι είναι το ποιο πικρό; Στην πολιτική δύναμη σήμερα, στο όνομα του έθνους μας ως «Έλληνες» να αισθανόμαστε, να δηλωνόμασται και υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό.

  Η λεγόμενη ιδιοκτήτη και διοικούντες της χώρας μας, αλλά στην πράξη έχει γίνει «καυτή πατάτα» και «ιός» για τους Ελληνες, η νομική κυριαρχία στα χέρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το τελευταίο τερατούργημα πρέπει να ονομάζεται «Ανθρώπινα Δικαιώματα ή Γραπτό κείμενο», μπροστά από ένα πλήθος και αποτελεί νόμιμα το 10% περίπου της Χώρας και άλλοι τόσοι παράνομοι, που εκδίδεται από τη χώρα μας ως εταίρο και να παραμείνουν σιωπηλοί ή εμφανή ή συγκεκαλυμμένη τη στήριξη των Έλληνα, Έλληνες και μέσα σε νομικό πλαίσιο θα γίνει ο ιδιοκτήτης της χώρας. Νομική τρέλα και χαμένο μυαλό μπορώ να το θεωρήσω. Πρέπει να αντικατασταθεί υπέρ των Έλλήνων και την εγγραφή άτυπη.

  Οι Έλληνες δεν είναι σε θέση να αποφασήσουν πολιτικά? Ως φυσική συνέπεια του επιστημονικού κόσμου και σχεδόν σε κάθε τομέα των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα η δύναμη χάθηκε, απο ανθρώπους που είναι μπαζόματα, μαζέματα και διαβάτες σ’ αυτό το τόπο. Αλλά χρησημοποιούν τον τίτλο του ¨Έλληνα και κοκορευονται μπροστά μας.

  Για τα έτη πριν από την ολοκλήρωση της σταδιακής κατοχή των μέσων μαζικής ενημέρωσης, ιδιαίτερα αυτονομιστική γνώμη σε όλα τα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των μη Ελλήνων είναι γεμάτη από αυτό. Οι περισσότεροι από αυτούς τους τύπους του χρόνου αξιοποίησεις και εργασία, αντί να θέσουμε τις απόψεις των Ελλήνων περιγράφουν τους εαυτούς τους. Διαχωριστές, παγκοσμιοποίησης και οι Ορθόδοξοι αιρετικοι χωρίς αιδώ για την ενότητα όλων που ζουν μαζί. Για παράδειγμα, οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εκκλησίας γνωστός Ιερέας μητροπολίτης του Πειραιά η έγκριση για το τζαμί της Αθήνας, όπως τα αιτήματά τους …

  Στον κόσμο της τέχνης, αλλά και στα μπλόγερ είναι γεμάτο από τους Έλληνες κατασκευαστές να βρίζουν τον άλλον και την δυνατότητα των Ελλήνων παιδιά. Να βγαίνουν μπροστά από τους τηλεαθεατές και να κόβεται από τις γνωστές εστίες, όταν είναι της φήμη ή δημοφιλείς κωλύονται. Σε αντίθεση με τις απλές ερωτήσεις και οι επακόλουθες εγκαταστάσεις σε τηλεοπτικά προγράμματα, τονίζεται και τους Έλληνες, το Ελληνικό έθνος, το λεγόμενο ηλιθιότητα και η άγνοια της γεωγραφίας του σημαντικού αυτού και περιγράφει τη διαχείριση των συλλόγων, ότι δεν θα το αποκλήσουν απο τα μέσα ενημέρωσης.

  Τα πανεπιστήμια είναι υπό την πλήρη κατοχή. Με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας όσο ποτέ η φωνή των επιστημόνων που συμβαίνει. Ελλήνων διανοούμενων κατάφερε να γίνει δεκτός στο λεγόμενο διανοούμενοι είναι οι ενέδρες και η οφέλη.

  Για τις επιχειρήσεις, «το χρήμα είναι θρησκεία, η πίστη, η εθνικότητα» δεν είναι πάντα ο νικητής και κερδίζει το επόμενο με την αρχή της δράσης. Αυτό είναι πάντα μια «Win Win» της αρπαχτής.

  Μετατόπιση του άξονα του κράτους, πολιτικά μη Ελληνικών στοιχείων να βρίσκεται στην εξουσία και ως εκ τούτου επιρρεπείς στην αφομοίωση του Ελληνικού έθνους, ωθώντας το ισχυρότερο από τα roll-over. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι που αρνούνται το πρωτότυπο χειρόγραφο που βρίσκεται γύρω από τη λήψη του ακοντισμού. Ακόμη και οι επιχειρήσεις βρίσκονται στο στόχαστρο. Στην πραγματικότητα, η καλύτερη απάντηση σε αυτά είναι ο διάσημος Γάλλος συγγραφέας Βολτέρος είχε πεθάνει το 1778: «Οι Έλληνες είναι ένα βιβλίο, που πίσω τους έχει φορτωθεί το κακόβουλα ψευδή». Έτσι συμβαίνει στη συνέχεια στα 10000 χρόνια σχετικά με τις ενέργειες κατά των Ελλήνων; Η απάντηση στο ερώτημα αυτό, σώζει τους ανθρώπους χαμόγελο.

  Οι κοιμισμένες κοινωνίες από τους κομμουνιστές για την υποτιθέμενη πράξη ως όπιο της θρησκείας, αυτές τις μέρες είναι πραγματικά συλλέγονται στο πλαίσιο της καπιταλιστικής και ιμπεριαλιστικής παγκοσμιοποίησης με τους στόχους, το ένα εναντίον του Ελληνικού έθνους, «κοιμάται» χρησιμοποιείται ως εργαλείο.

  Σημαία δάσκαλος της πρώην Σωβιετικής Ενωσης ζήτησε απο τα παιδιά «λυγισμένα, στριμμένα, διπλωμένα να ζητήσουν καραμέλα απο το Θεό». Αφού ο Θεός δεν ανταποκρίθηκε. Τότες, «Ζητήστε απο εμένα» και ο Δάσκαλος απάντησε και ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους.
  Σκοπός του, να είναι ίδια δύναμη όπως είναι σήμερα. Τι κομουνισμό και τι ιμπεριλιασμό; Το σχήμα είναι ίδιο.

  Γι ‘αυτόν το σκοπό οι σχετικές εξελίξεις, η διάσημες περιπτώσεις, οι αποσχιστικές τάσεις, τα πανεπιστήμια μας, τα Μ.Μ.Ε., η οικονομική ανάπτυξη, την εκπαίδευση στην παιδία και την κατάρτιση για τη ζωή μας, που ανήκουν στο Ελληνικό έθνος πρέπει να τα δούμε από την δικιά μας πλευρά και γωνία. Οι διοικούντες σ’ αυτές τις περιπτώσεις, πρέπει να δούμε στην πραγματικότητα εαν μπορούν να τα χειριστούν στις ημέρες μας.

  Γνωρίζοντας την πραγματικότητα για την ζωτικότητα και την δυνατότητα του Ελληνικού έθνους πρέπει να προβλέψει η εξουσία να συνάψει συμβόλεο. Τώρα είναι ο χρόνος για τους Έλληνες, να αποφασίσει για το θέμα αυτό. Περισσότερα αργότερα, χωρίς τη δύναμη του Ελληνικού έθνους πρέπει να είναι μόνο πολιτικά. Δεν νομίζω για το σχεδιασμό και να εργάζονται σε αυτόν τον τρόπο, η παραίτηση και να δείξουμε αυτοθυσία, το «εγώ» οποιος και εάν είναι, λάθος προσανατολισμό και πράξεις είναι, ανεξάρτητα από το ποιός κάνει λάθος. Ειδικά την κατανόηση της πολιτικής, οι κυβερνώντες του Ελληνικού έθνους θα ελπίζουν να μην έχουν ποτέ το λάθος. Για το λόγο αυτό, δικαιολογία σήμερα δεν είναι η ώρα για την παραγωγή, εξ ονόματος του Ελληνικού έθνους για να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και την αναγκαιότητα της λήψης του χρόνου. Επειδή η ιστορία δεν πρόκειται ποτέ να συγχωρήσει όσους λάθος έκαναν ή θα κάνουν.
  Φιλικά,
  Μεχμέτ Ιμάμ
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συδέσμου Μουσουλμάνων στην Ελλαδα,
  «Η ΦΙΛΟΤΗΤΑ»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: