Αισχρή πολιτική μειοδοσίας από τα πολιτικά κόμματα στη Θράκη

Με αυτό που ακολουθεί, εάν ήμασταν στοιχειωδώς σοβαροί, θα έπρεπε να είχαν κινητοποιηθεί οι πάντες και τουλάχιστον να κατήγγειλαν τον ΟΗΕ για ύποπτα παιχνίδια, καθώς επίσης και συμμετοχή σε σενάρια περαιτέρω αποσταθεροποίησης της βαλκανικής χερσονήσου με επόμενο στάδιο την «κοσοβοποίηση» της Θράκης.

Γιατί είμαστε όμως τόσο οργισμένοι: Διότι η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης – ΕΟΤΔΘ», που είναι η ηγετική οργάνωση των 29 Συλλόγων «Τούρκων της Δυτικής Θράκης» σε ευρωπαϊκό επίπεδο, κέρδισε το δικαίωμα αντιπροσωπεύσεως στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών!

Η «Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης» από το 1988 όπου και ιδρύθηκε, εξακολουθεί να αντιπροσωπεύει εθελοντικά τους «Τούρκους της Δυτικής Θράκης», αναγνωρίστηκε από το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών ως η έβδομη τουρκική μη κυβερνητική οργάνωση. Η ΕΟΤΔΘ κερδίζει έτσι και το αξίωμα σαν η πρώτη οργάνωση Τούρκων Δυτικής Θράκης αναγνωρισμένη από τα Ηνωμένα Έθνη.

Επίσης, κερδίζει έτσι το δικαίωμα να δημιουργήσει αντιπροσωπεία στα κέντρα των Ηνωμένων Εθνών όπως στην Νέα Υόρκη, Βιέννη και Γενεύη. Με αυτόν τον τρόπο η ΕΟΤΔΘ που συγκαταλέχθηκε σαν μη κυβερνητική οργάνωση με ιδιαίτερη θέση στο Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών θα συμβουλεύει τα Ηνωμένα Έθνη σε μειονοτικά και σε θέματα περί της «Τουρκικής Μειονότητας της Δυτικής Θράκης» και δια της ιδιαίτερης θέσεως της θα μπορεί να παίρνει ενεργό μέρος στις συγκεντρώσεις και στα συμβούλια των Ηνωμένων Εθνών!

Ο πρόεδρος της «Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης» ο Χαλίτ Χαμπίμπογλου, είπε ότι η Ελλάδα με την απαγόρευση της λέξεως «τουρκική» στο δημόσιο τομέα και με το κλείσιμο των συλλόγων που διαθέτουνε την ονομασία τούτη έλαβε την καλύτερη απάντηση με την αναγνώριση της οργάνωσης που περιέχει την «κανονική» ονομασία από τα Ηνωμένα Έθνη. Συνεχίζοντας, τόνισε ότι η χώρα μας χρόνια τώρα προσπάθησε και προσπαθεί ακόμα σε διεθνές επίπεδο να τους καταγράψει ως ακραίους και «να λασπώσει την ειρηνική μας διάθεση στην αναζήτηση λύσεων στα μειονοτικά μας προβλήματα»!

Για να συνεχίσουν στη σχετική ανακοίνωση, «σαν ομοσπονδία με τις δραστηριότητες μας στις οργανώσεις που ανήκουνε στο Συμβούλιο της Ευρώπης και στα Ηνωμένα Έθνη καταφέραμε να μεταβιβάσουμε τα προβλήματα μας στην διεθνή κοινή γνώμη με τον καλύτερο τρόπο. Με την ανακήρυξη των Ηνωμένων Εθνών την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης σα μια μη κυβερνητική οργάνωση αποδεικνύεται ότι η ομοσπονδία μας αναζητεί με ειρηνικούς μεθόδους λύσεις στα μειονοτικά της προβλήματα».

Καταλήγουν μάλιστα με τη διατύπωση ελπίδας για «την επιστροφή της Ελλάδος από την λανθασμένη πολιτική που ακολουθεί εναντίων της ομοσπονδίας. Το ECOSOC το Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών είναι το ύψιστο σκαλί που μπορούνε να φτάσουνε οι μη κυβερνητικές οργανώσεις, έχει δώσει σε 2719 μη κυβερνητικές οργανώσεις ιδιαίτερη θέσει στον οργανισμό της. Επιτρέπεται να πάρουνε θέσει στην οικογένεια του οργανισμού οι οργανώσεις με ειρηνικές διαθέσεις που είναι ανεξάρτητοι από τις κυβερνήσεις τους, χωρίς τον στόχο κερδοφόρων οφελών και με δημοκρατικούς μηχανισμούς αποφάσεων. Οι μη κυβερνητικές οργανώσεις που ανήκουνε στην οικογένεια του Οικονομικού και Κοινωνικού Συμβουλίου των Ηνωμένων Εθνών μπορούνε να χρησιμοποιούνε την φρασεολογία του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού με Ιδιαίτερη Θέση στον Οικονομικό και Κοινωνικό Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών στις επίσημες αλληλογραφίες της, κάτι που τους δίνει κύρος σε διεθνές επίπεδο».

ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ; Ή όλοι τελούν εν υπνώσει και αφασία; Συνειδητοποιεί κανείς ότι η συνεπής τακτική της Τουρκίας παράγει πλέον συγκεκριμένα αποτελέσματα τα οποία οδηγούν νομοτελειακά στην «Κοσοβοποίηση» της Θράκης; Μήπως μετά την ανάγνωση των ανωτέρω πρέπει να πιστέψουμε ότι εμείς είμαστε ακραίοι που τα επισημαίνουμε; Ή μήπως θα πρέπει να αποκαλέσουμε είτε χαχόλους και ηλίθιους, διότι αλλιώς θα πρέπει να τους ονομάσουμε πράκτορες και προδότες κάτι γελοία πολιτικά – κομματικά στελέχη που λειτουργούν ως Πέμπτη φάλαγγα και δεν κουνιέται φύλλο.

Μήπως ακούσαμε κανένα κόμμα να σχολιάζει αυτές τις εξελίξεις; Ή όλοι είναι απορροφημένοι είτε με την… επαναστατική τους γυμναστική έχοντας κηρύξει… τον ανένδοτο «στη δικτατορία των τραπεζών» (για τη Ziraat στη Θράκη δεν είπε κανείς τους τίποτα βέβαια!!!) και οι υπόλοιποι στο πως θα αποφύγουν την ανάληψη της ευθύνης για τα όποια μέτρα θα ληφθούν για την κρίση;

http://www.defence-point.gr/news/?p=27010

Αναρτήθηκε στις ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ετικέτες: , . 1 Comment »

Ένα Σχόλιο to “Αισχρή πολιτική μειοδοσίας από τα πολιτικά κόμματα στη Θράκη”

 1. Μεχμετ Ιμαμ Says:

  ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ & Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ!!!
  «εύδαιμον το ελεύθερον, το δε ελεύθερον έμψυχον»

  Τους τελευταίους δυόμιση αιώνες, η έννοια της «ελευθερίας» σημάδεψε την ιστορία των ανθρώπων, των μειονοτήτων και λαών. Αυτή η μαγική λέξη «Ελευθερία» που λέγεται είναι τόσο ισχυρή, μέχρι που εξεφάνησε χιλιάδες χρόνων αυτοκρατορίες, Σάχηδες, Τσαρικές εξουσίες , Βασιλιάδες και τα βασίλεια τους. Γι’ αυτήν την έννοια, εκατομύρια άνθρωποι με δαιφορετικά μέσα πολέμησαν για την ελευθερία τους και πολλές φορές μάλιστα και μεταξύ τους. Στο βωμό της έννοιας αυτής, πατέρας με το γιο και μητέρα με την κόρη ξεχώρησαν οι δρόμοι τους. Αδελφός την αδελφή πυροβόλησε και σκότωσε. Γι’ αυτήν την έννοια ύμνους, τραγούδια, μανδινάδες και ποιήματα εάν δεν γράφτηκαν και πορείες εάν δεν έγιναν; Πολλές φορές οι δρόμοι ποτίστηκαν με αίμα και πολλές φορές αγαπημένα πρόσωπα και παθιασμένοι ερωτευμένοι στους αγώνες συγχύστηκαν και άλλοι πέθαναν. Όταν το όνομα της «ελευθερίας» εμφανίστηκε στο μυαλό του ανθρώπου και νόμιζε ότι η γή θα είναι παράδεισος γι’ αυτόν.

  Όμως, από που ήρθε αυτή η ιδέα και άλλαξε την πορεία της ιστορίας; Πρίν από διακόσια πενήντα χρόνια δεν υπήρχε ενώ υπήρχε ο άνθρωπος, το σύστημα και ο δούλος. Τόσοι προφήτες, άγιοι και ιερά (βιβλία, τα Ευαγγέλια, το Κορανι,…) ενώ κατέβηκαν και ασπάστηκαν εκμέρους του κόσμου, μέσα στα βιβλία αυτά δεν υπήρχε η έννοια της ελευθερίας. Γιατί; Αναρωτιέται κανείς, γιατί η Βίβλος, η Τορά και το Κοράνι δεν είναι ένα θεμελιώδες αγώνα «η ελευθερία» ή ότι έχει σχέση με αυτά;

  Η σημερινή αίσθηση της ελευθερίας, γεννήθηκε ή ξεκίνησε το 1789 με την Γαλλική Επανάσταση. Οι Γάλλοι προκειμένου να κατορθώσουν να δραπετεύσουν, απο το ζυγό του βασιλειά τους και απο την αλλη πλευρά να κερδίσει το ίδιο το κοινό και να συμβολίζει το βασίλειο Του. Η έννοια της δημοκρατία, της ελευθερίας και μαζί με το Ρεπουμπλικανικό κερδίζει το κοινό και ευνοή το σύστημα. Ποιός και πού, πόσο είναι ελεύθερη, οι εφευρέτες της έννοιας μπορούν να αποφασίσουν. Για παράδειγμα, ένα βασιλικό σύστημα που είναι το Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ δημοκρατικό, από άλλες δημοκρατίες που βλέπουμε και ζούνε ορισμένες δημοκρατίες και βασιλικά συστήματα. Απο το 1204 αυτή η χώρα κυβερνάται με την «Μάγνα Κάρτα» και στην ουσία σύνταγμα δεν έχουν. Από την άλλη πλευρά η γείτονα χώρα Τουρκία είναι μια χώρα που δεν είναι πολύ δημοκρατική. Ενώ έχει σύνταγμα και το σύνταγμα της Τουρκίας ανανεώνεται κάθε δέκα χρόνια. Επίσης, το βασίλειο της Σ. Αραβίας, δεν είναι το ίδιο με το Η. Βασίλειο. Γιατί όλα αυτά;

  Η απελευθέρωση του κόσμου στην σύγχρονη ιστορία και πραγματικότητα, ξεκίνησε μετά την ανατροπή του γαλλικού βασιλείου, δηλαδή την επανάσταση. Στη συνέχεια η δημοκρατία εγκαταστάθηκε στην Αμερική, στην Ρωσία όμως η Μπολσεβίκικη επανάσταση ήταν αιτία να καταρεύσει η Τσαρική Ρωσία. Στη συνέχεια και διαδοχικά θα καταρεύση η Οθωμανική Αυτοκρατορία και η μεγαλύτερες δυναστείες στην Ευρώπη. Στην αρχή του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου 10-50 κρατη υπήρχε. Όμως, μετά τον πόλεμο ιδρύθυκαν εκατοντάδες κράτη και ακόμα συνεχίζεται αυτό ανα των κόσμο. Πιθανόν, τελευταία να βλέπουμε μια τέτοια κατάσταση να συστήνεται κράτος σε κάθε τετραγωνικό χιλιόμετρο. Σήμερα εαν κοιτάξουμε στο χάρτη που είναι ξεχωριστά κράτη, λές και τα σύνορα τους είναι χαραγμένα με ένα χάρακα, όπως βλέπετε στέκεται. Όμως τα όρια αυτά δεν είναι φυσικά σύνορα, αλλά ούτε απο λαογραφική πλευρά στέκονται. Στην πραγματικότητα, τα σύνορα μεταξύ των πολιτειών των ΗΠΑ είναι έτσι απλά. Λές και κάποιος πρώτο αποφάσισε με ποιόν και με ποιούς μαζί θα είναι ελεύθεροι και θα συνεχίσουν να συνηπάρχουν, αποφάσισε να δώσουν πάνω στο χάρτη και όχι στην πραγματικότητα. Αφού συστήνεται ένα κράτος, πρόκειται για μια σημαία και ένα εθνικό ύμνο. Σε κάθε παγκόσμια εκδήλωση να κυματίζεται η σημαία αυτή και να ακούγεται απο το σύνολο ως επιδειξεις δύναμης το εθνικό ύμνο τους. Νομίζοντας απο την στιγμή που ακούγεται ο εθνικός ύμνος και αφού κυματίζεται η σημαία είμαστε ελεύθεροι. Στην σημερινή εποχή είναι έτσι; Όταν έχεις συγγενείς στην άλλη πλευρά, περίπου ένα μίλι από τα σύνορα, χωρίς διαβατήριο δεν μπορείς να πας. Επίσης, σε κάθε πέρασμα απο τα σύνορα να υποβάλλεσαι σε μια σειρά απαξίωση της ανθρώπινης αξίας και δίπλα μ’ αυτούς που υποτίθετε οτι μοιράζεις τις ίδιες αξίες και τα πολύτιμα αγαθά. Δεν είναι μόνο αυτό, είναι υποχρεωμένος να καταβάλει τους δασμούς για τα αγαθά και δεν αποτελεί εμπόδιο για την ελευθερία σας. Με την μόνη προυπόθεση από το εξωτερικό, ακόμη και ένα βότσαλο στο όριο του κράτους να γίνει συνείδηση, προκειμένου να μην αναιρεθεί.

  Όταν άρχισα την καριέρα μου, παρατήρησα ότι ορισμένες εταιρείες είχαν κερδίσει εύκολo χρήμα και είχαν αυξημένη ισχύ. Ήταν και είναι σε θέση να λαμβάνουν την προσφορά για το κράτος και ακόμα απο το κράτος, για τους συνεταιρισμού, τις εταιρίες τους, τις Μ.Κ.Ο, … κ.λπ.. Νομικά πρόσωπα του ιδιοτικού τομέα, απο δημόσιους οργανισμούς, κυβερνήτες ή τα άτομα που καταναλώνουν συχνά τα προϊόντα που κατασκευάζονται από τις εταιρίες τους να προωθούνται απο το σύστημα. Είναι ένας τρόπος την αύξησει τον καταναλατικών ειδών και υποτίθεται ότι σχετίζεται με το κοινό. Σ’ αυτή την μέθοδο το Κράτος, με το πολίτη η σχέση του είναι η πιο έμπειρη και ακλόνιτη.

  Τι είναι το Κράτος; Ο καθένας μπορεί να το εξηγήσει διαφορετικά. Οι ποιό πολύ όμως, εάν τους ακούσουμε ξεκινούν με τα σύνορα που έχει ένα κράτος, την γλώσσα, την σημαία, το πολιτισμό, το πιστεύω,….κα. Επί εποχή του Σουλείμαν του Μεγαλοπρεπή το κράτος ήταν η διοίκηση και η υπευθυνότητα των διοικητικών οργάνων. Όταν μία μέρα του είπαν: » Στο Ατζέμ του πηγάδι έπεσε η κατσίκα ενός φτοχού» αμέσως διέταξε «να αποζημειωθεί ο πολίτης και οι ένοχοι να βρεθούν…», ώστε να πληρώσουν τα σπασμένα που λέμε στη λαίκή γλώσσα. Εδώ, εάν προσέξουμε το πηγάδι του Ατζέμ είναι κοντά στη Κασπία θάλασσα και ο πολίτης δεν είναι καν Οθωμανικής καταγωγής, αλλά ούτε ομόθρησκος. Όμως, σήμερα είναι έτσι το κράτος; Σήμερα, κράτος σημαίνει τα δέντρα των δασών να κόψει και να το καταστήσει ένα πολύτιμο πίνακα ζωγραφικής. Με αυτά τα ζωγραφισμένα χαρτιά πληρώνει τις δαπάνες των στρατιωτών, των αστυνομικών και προσλαμβάνει δημόσιους υπάλληλους, προκειμένου και αυτοί να έχουν τα απαραίτητα προς το ζήν. Απο την άλλη πλευρά οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να περάσουν τη ζωή τους για την απόκτηση αυτών των εγγράφων και εάν δεν υπάρχει, πρέπει να το φέρει. Το σύστημα είναι τέτοιο, όπου σε κάνει να το έχεις ανάγκη για ενέργεια, το νερό, τις οδικές αρτηρίες και την εκπαίδευση που σου κάνει. Ακόμη και για να ζήσεις ως άνθρωπος σε ενα ανθρώπινο σπίτη, σε υποχρεώνει να βγάλεις την απαιτούμενη άδεια και πάλι χρειάζεσαι τα ζωγραφισμένα χαρτιά. Από την άλλη πλευρά, τυπικά μετά έγγραφα και με τις μερίδες στο υποθυλάκιο σε κατοχυρώνει οτι είσαι ιδιοκτήτης του οικοπέδου. Όποιος έρχεται σε αντίθεση, αμολύει τους αστυνομικούς και εάν χρειασθεί ακόμα και τους στρατιωτικούς, για να καταστήλει την αντίθεση και να επιβάλλει την δύναμη του. Έτσι, για να ζήσει ο καθένας καλείται αυτό που λέγεται χρήμα να τα κάνει συλλογή και είναι καταδικασμένες σ’ αυτά τα χαρτιά οι άνθρωποι ενός λεγόμενου κράτους. Τα λεφτά που συλλέγονται εντός των εθνικών συνόρων δεν μένουν και το ίδιο το κράτος που έβγαλε αυτά τα χαρτιά δεν μπορεί να τα κρατήσει στην χώρα του. Αλλά το κάνουν οι διεθνείς οικονομικές λειτουργίες του συστήματος που συλλέγονται γύρω από αυτούς που κάθονται στην ουσία.

  Για να κάνεις μεγάλες δουλειές χρειάζεσαι μεγάλες επιχειρήσεις και οι μεγάλες εταιρείες που έχουν συστηθεί, απασχολούν πολύ μεγάλο αριθμό ανθρώπων για να τρέξει. Εάν θέλετε τη μέγιστη επιχείρησει, τότες φτιάξε το κράτος. Για να κάνεις έναρξη μιας εταιρίας, χρειάζεται άδεια απο τους δημόσιους οργανισμούς. Για να κάνεις – συσταθεί κράτος χρειάζεσαι την κυβέρνηση των Ηνωμένων Εθνών να σε αναγνωρίσει και να το εγκρίνει. Αφού λάβετε την έγγριση και την επιβεβαίωση ότι είστε εκεί απο τα Η.Ε., πόσοι άνθρωποι είναι και με ποιούς το κράτος (π.χ. το ΦΥΡΟΜ αποτελείτε απο Βλάχους, Τούρκους, Σλάβους, ΡΟΜ, Βούλγαρους, Αλβανούς, Πομάκους,…κ.α.) έχει συστηθεί δεν έχει σημασία. Επίσης, αφού σε έχουν αναγνωρίσει τα όρια του διεθνούς δικτύου είναι και εγγυημένα. Έτσι, όσα δέντρο θέλετε στο τυπογραφείο μπορείτε να κόβεται και να τα μετατρέψεται σε χρήματα που θέλετε. Αυτά μπορείτε να τα μοιράσεται στους δικούς σας στο όνομα της προσφοράς και αλληλεγγύης. Για να συνεχίσει η ύπαρξή μας και εάν χρειαστεί να πολεμήσουμε, η μεγαλύτερη βοήθεια είναι η έννοια της ελευθερίας. Τα σύγχρονα σχολεία τις μάζες των ανθρώπων αυτά δεν τα εκπαιδευουν και δεν τα διδάσκουν; Εσείς, απλώς υποδείξατε έναν εχθρό, δείξατε ένα φρούριο για να κατακτηθεί! Θα εκπλαγείτε πως βρέθηκαν τόσοι μαχητές της ελευθερίας δίπλα σας.

  Σκέφτομαι εδώ και καιρό, το χρόνο που πέρασε και αυτοί που αγωνίζονται για τη δήθεν τη δημιουργία του Παλαιστινιακού Κράτους. Στο όνομα της «ελευθερίας» το αίμα που έχει χυθεί και δεν λέει να σταματήσει. Αναρωτιέμαι εάν έλεγαν «δεν θέλουμε να είμασται ελεύθεροι και δωρεάν, θέλουμε να κάνουμε ειρήνη με το Ισραήλ,» τι θα είχε συμβεί; Μια προχωρημένη κινηση και πραγματικότητα, εάν λένε: «θέλουμε να είμαστε ένα κράτος, κάτω από την ίδια στέγη»! τι θα γινόταν; Το φαντάζεσται; Για παράδειγμα, η Γεωργία με το Αζερμπαϊτζάν, η Τουρκία με το Αζερμπαϊτζάν, το Ισραήλ με την Παλαιστίνη, η Αργεντινή με τη Χιλή, η Ελλάδα με την Σερβία, η Ελλάδα με την Βουλγαρία και με την Αλβανία,…. Έχετε ακούσει ποτέ «μπράβο!» για δεκαετίες, για ανθρώπους που ζούν κάτω από την ίδια στέγη και ζουν ειρηνικά. Αυτό το βραβείο (Μπράβο) από εμάς για σας και είναι μια επιχορήγηση! Ακούσατε τα Ηνωμένα Έθνη να κανει τετοια δήλωση η να πάρει τέτοια απόφαση; Αλλά το μόνο που βλέπουμε, όταν χυθεί πολύ αίμα και βλέπουμε διαζύγεια των ανθρώπων και των λαών, αναγνωρήσεις και αποφάσεις βλέπουμε και θα δούμε. Τι μας επιβεβαιώνει αυτό; Ότι ο φορέας αυτός, είναι μόνο να νομιμοποιεί τα εγκλήματα των ισχυρών, όπως και τα επιτευγματά τους.

  Η «ελευθερία» για να ενωθούν με τους άλλους, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί. Τέτοιο θέμα εάν το πείς ή εκδηλωθείς ακόμα, πρέπει να ψάχνεις καταφύγειο στον κόσμο και δεν θα το βρείς, διότι πέραν ότι σε θεωρούν προδότη, φασίστας και σοβενιστής, είσαι επικύνδυνος τρομοκράτης και οτιδήποτε άλλο μπορείς να σκεφτείς. Για τους «εχθροούς» της ελευθερίας (!) Δεν υπάρχει καμία θέση σε αυτόν τον κόσμο.

  Η έννοια ελευθερία έχει το τίμημά της και το τίμημα αυτό πάντοτε καταβάλλεται με αίμα. Η Ελευθερία καθαγιάζει το φονικό και η έννοια αυτή κατακτιέται με βία και χρειάζονται θυσίες. Η Ελευθερία είναι τρομερή, ολόλαμπρη, αμείλικτη, μανιασμένο θηρίο που διψά για αίμα. Η έννοια ελευθερία είναι η Μητέρα της Ζωής που δικαιώνει τον θάνατο. Η ελευθερία μας είναι να αγωνιστούμε και να πολεμήσουμε τους άλλους, είναι να χυθεί το αίμα και όχι για την ειρήνη! Για την ελευθερία δεν υπάρχει μή πόλεμος, εάν θέλεις να έχεις την ελευθερία σου; τότες ξέχνα την λέξη «δέν πόλεμο».

  Εσείς, πρέπει να είστε ελεύθεροι, ώστε κάπιοι να κόψουν τα δέντρα και αφού γίνουν χαρτιά και τα βάψει το υποτιθέμενο κράτος χρωματιστά, τότες μετατρέπονται σε χρήμα και πέραν τη ζήτησει τη μεγάλη, είναι και δημοφιλή τα καταραμένα, όπως και η ελευθερία μας!!!
  Φιλικά,
  Μεχμέτ ΙΜΑΜ
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, «Η Φιλότητα»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: