(Ανανέωση) Κάποιοι διαρρέουν πως η έκρηξη στο Ιράν είναι έργο της Μοσάντ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ: Δημοσιεύματα που συνδέουν τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες με την έκρηξη που σημειώθηκε στην ιρανική στρατιωτική βάση Μπιν Γκανέχ, όπου σκοτώθηκαν 17 άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 15 έχουν κάνει την εμφάνισή τους στον ισραηλινό Τύπο.

Την ώρα που ιρανοί αξιωματούχοι επιμένουν ότι η έκρηξη στην βάση ήταν δυστύχημα που προκλήθηκε κατά τη διάρκεια μεταφοράς πυρομαχικών, οι ισχυρισμοί από δυτικούς και ισραηλινούς αξιωματούχους ότι πρόκειται για συγκαλυμμένη ισραηλινή επιχείρηση κερδίζουν συνεχώς έδαφος.

Η ισραηλινή καθημερινή εφημερίδα «Yediot Ahronot» αναδημοσιεύει δημοσίευση του αμερικανού μπλόγκερ Ρίτσαρντ Σίλβερσταϊν ο οποίος ισχυρίζεται ότι η Μοσάντ συνεργάστηκε για την υποτιθέμενη επίθεση με την ιρανική οργάνωση Μουτζαχεντίν ε Καλκ, η οποία όμως αρνείται κάθε συμμετοχή στο συμβάν.

Με τη σειρά της, η εφημερίδα Ha’arretz, επικαλούμενη πηγή από δυτική μυστική υπηρεσία ισχυρίστηκε ότι η Μοσάντ πραγματοποίησε την «επίθεση» σε μια προσπάθεια να καθυστερήσει την ανάπτυξη ενός πυρηνικού όπλου από πλευράς του Ιράν. Η έκρηξη στη βάση, η οποία θεωρείται ότι αποτελεί χώρο αποθήκευσης πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς, ήταν τόσο ισχυρή που έγινε αισθητή ως την Τεχεράνη, σε μια απόσταση 30 χιλιομέτρων.

Μεταξύ εκείνων που έχασαν τη ζωή τους συγκαταλέγεται και ο υποστράτηγος και διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης Χασάν Μοκαντάμ, ο φερόμενος κι ως αρχιτέκτονας του αμυντικού πυραυλικού συστήματος του Ιράν.

Αν και το γραφείο του ισραηλινού πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου αρνήθηκε να σχολιάσει τις ολοένα αυξανόμενες φήμες για συμμετοχή της Μοσάντ στην έκρηξη, ο Ισραηλινός υπουργός Αμυνας Εχούντ Μπαράκ, αναφερόμενος στον θάνατο του Μοκαντάμ, δήλωσε: «Μακάρι να υπάρξουν κι άλλοι τέτοιοι«, ενώ ο πρώην επικεφαλής της Μοσάντ, Ιλάν Μιζραχί, άφησε υπονοούμενα λέγοντας, «Ο Θεός να ευλογήσει αυτούς που βρίσκονται από πίσω«, αλλά δεν επιβεβαίωσε ότι η έκρηξη οφείλεται σε ισραηλινή δολιοφθορά.

http://www.tovima.gr/world/article/?aid=430361

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

14.11.2011

Ο γνωστός Αμερικανός blogger Richard Silverstein το Σάββατο που μας πέρασε, αποκάλυψε ότι η πρόσφατη επίθεση στο Ιράν είναι έργο των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών σε συνεργασία με τους Ιρανούς αντιπολιτευόμενος μαχητές, Μουτζαχεντίν-e-Khalq. Η είδηση αναδημοσιεύτηκε μέχρι και στην έγκυρη Ισραηλινή ιστοσελίδα YNETNEWS!

Ας περιμένουμε…

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Advertisements

Ένα Σχόλιο to “(Ανανέωση) Κάποιοι διαρρέουν πως η έκρηξη στο Ιράν είναι έργο της Μοσάντ”

 1. Μεχμέτ Ιμάμ Says:

  ΟΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ, ΑΡΧΙΖΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ….

  Το τελευταίο καιρό βλέπουν το φώς της δημοσιότητας, τις τρέλες των αμερικανών στρατιωτών, απέναντι στους αποθανώντες ήρωες Ιρακινών, Αφγανών και όπου γής. Εγκλήματα μετά το έγγλημα. Η Διεθνής κοινότητα τα παρατηρή και κάνει τα στραβά μάτια ή δεν τα βλέπει. Αυτά όμως συνβαίνουν στο παιδίο της μάχης και όχι μόνο.
  Οι Λαοί πρίν μπούν στην παράνοια του πολέμου, υπάρχει και «Κλειστός ή Μυστικός Πόλεμος» το οποίο αναρωτιέται κανείς. Κάτω υπο ποιές συνθήκες μπορεί να επιτύχει; Φυσικά, αυτό το πόλεμο το βλέπουμε διαφορετικά. Δηλαδή η Δύση αλλιός και η ανατολή αλλιός και το ξεκίνησε η Αμερική, το οποίο η ίδια το εφεύρει και το βάφτησε «μυστικός ή κλειστός πόλεμος».
  Κλειστός πόλεμος για εμένα σημαίνει «Μη-νομική και ηθική του πολέμου», ο πόλεμος συγκεκαλυμμένο το όνομα του που δόθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Ανατολική Κουλτούρα των ανθρώπων, όπως και η σκέψη τους, παντού ψάχνει την ηθική, το δίκαιο και τις ηθικές αξίες, αν και είναι μια τιμή που αναμένουν να έχουν καλύψει τον πόλεμο. Επειδή το μυαλό τους, απλά τον πόλεμο το θεορούν δίκαιο και άδικο, που έχει να κάνει με μια παράδοση της σκέψης.
  Αλλά απο το όνομα «μυστικος πόλεμος» δείχνει, ότι δεν υπάρχει στο εξώφυλλο, αλλά υπάρχει κάλυμμα σ’ αυτό το πόλεμο. Επομένος, υπάρχει κάτι σε αυτήν την επιχείρηση.
  Στο κλειστό πόλεμο, όσο ποιό πολύ μπορούμε να ανοίξουμε το σκέπαστρο, οι εξουσίες και τα πραγματικά συμφέροντα των λαών, μετά συμφέροντα που φαίνονται είναι εύκολο να κατανοηθεί και οι συνδέσεις που υπάρχουν μεταξύ τους.
  Στην πραγματικότητα, ο μόνος τρόπος για την κατανόηση και να καταλάβουμε την εξουσία, το μυστικό έγκειται στην κατανόηση τους κλειστούς πολέμους.
  Δεν πρέπει να συγχέεται το μυστικό – κλειστό πόλεμο μεταξύ με το παράτυπο πολέμο. Ο κλειστός πόλεμος έχει σκοπό την επίθεση και παράτυπος την άμυνα. Η άμυνα είναι δικαίωμα και η επίθεση είναι μη ηθική. (Αίσθηση της ηθικής με βάση την τρέχουσα παγκόσμια)
  Στο κλειστό πόλεμο έχει σκοπό και στόχο την αυτοκρατορική ισχύει. Στους πολέμους της άμυνας, της εθνικής άμυνας ενάντια αυτοκρατορική επιθετικότητα.
  Ο κλειστός ή μυστικός πόλεμος είναι για να μετατρέψετε τις μάζες, στην επιθυμητή κατεύθυνση, η οποία εγκρίθηκε και διενεργείται προκειμένου να δημιουργηθεί επιφύλαξη. Μια ομάδα ανθρώπων από μια ορισμένη πλευρά των ανθρώπων από εκείνους που καλύπτονται από τον πόλεμο, είναι να φέρει τις μάζες σε σύγκρουση μεταξύ τους.
  Σιωπηρός στόχος του κλειστού πολέμου είναι οι άνθρωποι. Για λογαριασμό του κόμματος ή μία ελίτ κάνει επίθεση στο κοινό.
  Στο κλειστό πόλεμο το πρώτο και απαραίτητο στοιχείο είναι η ψυχολογική βία κατά του λαού. Ο εκφοβισμός του Λαού και ο τρόμος που επικρατεί, φέρνει το λαό στο βυθώ και δέν είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον εαυτό του. ( Μας θυμίζει την σήμερινή Ελλάδα;)
  Δεν χρειάζεται, αλλά είναι και περιττό να πούμε ότι η οθόνη μετατρέπεται σε κουτί ιδεολογία. Ιδεολογική μάχη της Αμερικής με το επιθετικό μέρος της συγκεκαλυμμένης κείμενα προπαγάνδας. (Αυτά που ζήσαμαι με την Λυβύη και ζούμε για τη Συρία, όπως και για τη διαδικασία)
  Ο Μυστικός πολέμος απέναντι στο ανοιχτό πόλεμο, χρειάζεται πολύ λιγότερο ανθρώπινο δυναμικό και πολύ λιγότερο εξοπλισμό για την εκτέλεση του.
  Η λεγόμενη Αμερική πιά, η χρηματοπιστωτική της πίστη, η οικονομική της δυνατότητα, η πολιτική της και ηθική ακόμα είναι σε πτώχευση. Για το πλούτο οι πλούσιοι καταπατούν τη μάζα των φτωχών και σε βάρους τους υλοποιούν βιαίες καταστολές.
  Προκειμένου να διατηρηθεί η απαίτηση της Αμερικής έναντι του κόσμου, έχει παραμείνει στα χέρια της ένα και μόνο, είναι η έμμεση πιθανότητα πολέμου.
  Εδώ είναι η ερώτηση. Το μυστικό ή κλειστό πόλεμο πόσο μπορούμε να το συμπυκνώσουμε και πόσο μπορεί να επιταχυνθεί;
  Μεχρι σήμερα εάν κοιτάξουμε τι συνέβη στο Ιράν, η Αμερική με κλειστό-μυστικό πόλεμο δεν μπορεί να καλύπσει την διάσταση και να οδηγήσει σε επαρκεί κατάσταση μέσω αυτόν.
  Η Αμερική για να πετύχει γρήγορο δρόμο με μυστικό πόλεμο στο Ιράν, πρωηγουμένος πρέπει εκεί να έχει αποκτήση θέσεις. Χωρίς τους σιωπηρούς συνεργάτες και προδότες, ο κλειστός πόλεμος είναι αδύνατος και δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
  Από το 1979 μέχρι σήμερα η Αμερικάνικη Πρεσβεία στο Ιράν δεν υπάρχει. Όπως είναι σε εμάς το ΝΑΤΟ και τα παρακλάδια του δεν υπάρχουν. Δεν έχει σχέσει με Ευρωπαϊκή Ένωση, την τελωνειακή ένωση, τα κριτήρια της Κοπεγχάγης, τον ΟΟΣΑ, την Παγκόσμια Τράπεζα, όπως και θεσμούς πέρα του Ατλαντικού στο Ιράν δεν υπάρχουν.
  Το πιο σημαντικό που είναι εδώ, δεν υπάρχει καμία επιχείρηση ή ομάδα κεφάλαιο που να εργάζεται για τα συμφέροντα της Αμερικής στο Ιράν.
  Στα χέρια των Ηνωμένων Πολιτειών που μένει πίσω, είναι απευθείας και άμεσα να στείλει πράκτορες της CIA στο Ιράν, να δημιουργεί δολιοφθορές και πράτει δολοφονίες. Με τη χρήση των τεχνολογιών της επικοινωνίας που έχει στα χέρια της, να δημιουργή σαμποτάζ στις επικοινωνίας του Ιράν.
  Όλα αυτά για μια Αμερική μέσα στο Ιράν, δεν είναι αρκετό για να προβεί σε μυστικό πόλεμο.
  Ένα ή δύο πυρηνικούς και φυσικούς επιστήμονες το να σκοτώνει στο Ιράν, είναι αδύνατον να παραδοθεί το Ιράν και να το κατακτήσει.
  Μετά το έγκλημα και την σφαγή των Αμερικανών στρατιωτών τους άοπλους Αφγανούς η ουρολαγνεία όσο ηθική είναι, άλλο τόσο είναι ηθικός και δίκαιος και ο κλειστός πόλεμος.
  Ο μυστικός πόλεμος, δεν μπορεί να πετύχει πουθενά, όπου γίνεται ο πόλεμος για την την ανεξαρτησία και την ελευθερία.
  Κατά την απελευθέρωση μας απο το Οθωμανικό ζυγό το 1821, Ο Σουλτάνος με την Ρεσάτ λίρα εάν και προσπάθησε να καταπνίξει την εξέγερση των αντιδραστικών, αλλά, ακόμα και επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας δεν ήταν αρκετή η συνεργασία.
  Ώστε, εάν η ΣΙΑ της Αμερικής το έκανε ή η ΜΟΣΣΑΔ του Ισραήλ, δεν εχει σημασία, διότι μόλις πριν απο μία εβδομάδα ανακοίνωσε ο Ομπάμα, οτι είναι εγγυητής του ισραήλ αυτός και η Χώρα του.
  Φιλικά,
  Μεχμέτ Ιμάμ
  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Μουσουλμάνων στην Ελλάδα,
  «Η Φιλότητα»


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: