Να συλληφθούν και οι διευθυντές των κρατικών υπηρεσιών που χρωστάνε ΦΠΑ!

Παρακολουθώντας την παρέλαση από τις κάμερες των εξι-εφτά επιχειρηματιών που έχουν συλληφθεί (ορθώς κατά την ταπεινή μας άποψη) για χρέη στην εφορία, διερωτώνται πολλοί αναγνώστες πότε θα αρχίσουν να συλλαμβάνονται οι κρατικοί υπάλληλοι που παρακρατούν εντελώς παράνομα και δεν αποδίδουν τον πιστωτικό ΦΠΑ. 

Γιατί αν το κράτος άρχισε να συλλαμβάνει για να δείξει ότι οι νόμοι είναι για να τηρούνται, τότε πρέπει να οδηγούνται στον Εισαγγελέα και οι διευθυντές των υπηρεσιών, όπως και οι πολιτικοί τους προϊστάμενοι, για τις επιστροφές ΦΠΑ και άλλων φόρων που αυθαίρετα κρατούν στα δημόσια ταμεία.

Το Δημόσιο έχει παγώσει τις επιστροφές ΦΠΑ (τις οποίες δικαιούνται οι εταιρείες που επενδύουν ή κάνουν εξαγωγές, δηλαδή οι πιο δυναμικές) ενώ δεσμεύει επιστροφές φόρων και τις καθυστερεί, χωρίς κανείς να γνωρίζει αν θα πάρει ποτέ αυτά που δικαιούται.

Φέρνοντας έτσι σε απόγωνση ή στο χείλος της καταστροφής ανρθώπους και εταιρείες. Πώς είναι δυνατό να συλλαμβάνουν κάποιον που χρωστά π.χ. 200.000 ευρώ ενώ το κράτος χρωστά στον ίδιο 300.000 ευρώ; Το κράτος είναι δύο ταχυτήτων; Χαρίζεται στον εαυτό του και τιμωρεί τους πολίτες;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Advertisements
Αναρτήθηκε στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: