Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών: Προετοιμαστείτε για ταραχές στην Ευρώπη!

Σε σημερινό της δημοσίευμα η Βρετανική TELEGRAPH γράφει πως είναι θέμα χρόνου η κατάρρευση του «ευρώ» και η διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Βρετανικό υπουργείο Οικονομικών επεξεργάζεται σχέδιο εκτάκτου ανάγκης ώστε να αντιμετωπίσει την οικονομική αναστάτωση που θα περιέλθει σε ολόκληρο τον πλανήτη, μετά την κατάρρευση του «ευρώ» που όπως υποστηρίζει η εφημερίδα βρίσκεται ήδη σε …εξέλιξη!

Κάτι τέτοιο σύμφωνα με την TELEGRAPH θα σηματοδοτήσει εξελίξεις στο εσωτερικό της Ιταλίας, Ισπανίας και της χώρας μας. Η δεδομένη κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος και στις τρεις χώρες (Ελλάδα, Ισπανία, Ιταλία) θα φέρει κοινωνική αναστατωση και ταραχές σε ανησυχητικά επίπεδα.

Το Βρετανικό υπουργείο Εξωτερικών μέσω της Βρετανικής Πρεσβείας στη χώρα μας, επεξεργάζεται σχέδιο συγκέντρωσης των Βρετανών πολιτών σε ορισμένα σημεία για την ασφάλειά τους καθώς και την οικονομική τους στήριξη λόγω κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Ένα Σχόλιο to “Βρετανικό Υπουργείο Εξωτερικών: Προετοιμαστείτε για ταραχές στην Ευρώπη!”

  1. Christos Voulgaris Says:

    Κ. Λούκα η TELEGRAPH η οπώς κοροιδευτικά την αποκαλούν TORY-GRARH δεν είναι και ότι πιο αξιόπιστο κυκλοφορεί εδώ πάνω και μάλιστα θεωρείται ως η «Πράβδα της Δέξιας».Βέβαια άρθρα σαν και αυτο΄αποτελούν μια ακόμα εκδηλώση των μύχιων Βρετανικών πόθων (και ονειρώξεων).Για κάτι τέτοια δεν θέλω επ’ ουδενί να μείνω σ΄αυτη την «ατλαντίδα»Συγνώμμη αν γίνομαι ενοχλητικός…
    Μετά τιμής


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: