ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.

Προτιμούν να δείχνουν τα 46 άτομα που μαζεύουν οι δυστυχέμποροι των ΜΚΟ και μέσα από τις τηλεσυχνότητες και τα site να πουλάνε προοδευτιλίκη και λαθρολαγνεία. Δεν πειράζει, δυστυχώς  για εσάς ο κόσμος μαθαίνει πια την αλήθεια μέσα από τα ανεξάρτητα και χωρίς χορηγούς μπλογκ.

Εσείς οι δημοσιογραφάρες κρύψτε το κεφάλι μέσα στη γη σαν τις στρουθοκαμήλους και αρπάξτε τις χορηγίες για να το βουλώνετε σε ότι δεν συμφέρει τα “αφεντικά σας”… Ακόμα και όταν στην Αθήνα διαδηλώνει πάνω από 10 χιλιάδες κόσμος η προσπάθεια σας να το κρύψετε και να κάνετε προβοκατόρικες αναρτήσεις για δήθεν επεισόδια σας καταντάει γελοίους. Τα συλλυπητήρια μου για την ανεξάρτητη δημοσιογραφία και την δεοντολογία σας κύριοι.

ΠΗΓΗ

Αναρτήθηκε στις ΙΣΤΟΡΙΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ετικέτες: , . 4 Σχόλια »

4 Σχόλια to “ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.”

  1. stefanos Says:

    Δυστυχως τα αντιεθνικα και πουλημενα μεγαλα ΜΜΕ δεν εδειξαν τιποτα;Ξερουμε μηπως εδειξε καποιο μικρο καναλι κατι;

  2. Λουκάς Says:

    Γεια σου Στέφανε.

    Δεν έχω υπόψη μου να έδειξε κάποιο κανάλι κάτι. Εγώ δεν είδα κάτι. Ίσως να δείξανε κάτι και να μην υπόπεσε στην αντίληψή μου.

    Δες 2 βίντεο από το you-tube

  3. Ανώνυμος Says:

    Ντροπή όμως να καπηλεύονται κάποιοι τέτοιες κινήσεις για να αναδείξουν τις ρατσιστικές και άλλες ακραίες διαθέσεις τους….. Το να είσαι Πατριώτης (πόσο παρεξηγημένη λέξη και αυτή….) δεν σημαίνει να είσαι ρατσιστής (αλίμονο τότε!) και ούτε γίνεσαι με το να κρατάς μια σημαία….

    • stefanos Says:

      Ανωνυμε το Θεμα δεν ειναι ποιος καπηλευεται αλλα τι κανεις…και στην προκειμενη περιπτωση (χωρις να συμφωνω και απαραιτητα πολιτικα) μονο η χ.α ειχε το σθενος να διαμαρτυρηθει- αλλος ‘πατριωτης΄ ουδεις…..
      Το μονο που ειδα ειναι τους ψευτοαριστερους να αχολουνται με τους λαθρομεταναστες και οχι με τους αδικοχαμενους Ελληνες!


Σχολιάστε