Γιατί πρέπει να είναι ο Στρατηγός Γράψας ο νέος ΥΕΘΑ των ενενήντα ημερών!

Γράφει ο Μακρυγιάννης Χρήστος, Ανώτερος Αξιωματικός ε.α

Είχα την τύχη να  υπηρετήσω επί πολλά χρόνια με τον σημερινό Α/ΓΕΕΘΑ  Στρατηγό Κωσταράκο. Ο Στρατηγός Κωσταράκος είναι από τα στρατιωτικά μυαλά που σπάνια είχαμε την τύχη να έχουμε στην Πατρίδα μας ανώτατου και υψηλού επιπέδου στρατιωτικός, μάχιμος, άριστος γνώστης των Νατοϊκών πραγμάτων, σκέψεων, αποφάσεων, ενεργειών.

Το θυμάμαι στο Fort Bliss του Texas να συναγωνίζεται ως νεαρός υπολοχαγός και να κοντράρεται στα ίσα με άλλους αξιωματικούς των συμμαχικών δυνάμεων και πάντα να διακρίνεται. Τον ξανασυνάντησα ως Ταγματάρχη Διοικητή της Μονάδος ΧΩΚ όπου έγραψε Ιστορία. Απαίτησε και είχε πολύ μεγάλη υψηλή κατάρτιση από τα στελέχη του και δεν δίστασε να τοποθετήσει μικρούς  αξιωματικούς σε βαθμό ως στρατοπεδάρχες και ως αξιωματικούς ελέγχου πυρός. Άριστος γνώστης της ψυχολογίας του μαχητή κατόρθωσε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα η Μονάδα να είναι μια από τις καλύτερες μονάδες σε συμμαχικό επίπεδο!

Τοποθετώντας τότε απλά, αλλά ουσιώδη για τον μαχητή πράγματα όπως η τιμητική τοποθέτηση της Ελληνικής Σημαίας στην στολή των μαχητών που έπαιρναν μέρος στην πολεμική εκπαίδευση της Μονάδος στο Πεδίο Βολής Κρήτης πέτυχε θαύματα. Δημιούργησε έτσι μια  σειρά αξιωματικών που έπιναν νερό στο όνομα του. Άριστος, δίκαιος και αγαπητός οι αξιωματικοί του, είχαν να το λένε μεταξύ τους.

Οργανωτικός αλλά και αυστηρός κριτής  είχε το κάτι που τον ξεχώριζε και φεύγοντας από την μονάδα άφησε άριστη υποδομή η οποία φάνηκε τον χειμώνα του 96 στα ΙΜΙΑ.

Στα χρόνια που πέρασαν πάντα τον παρακολουθούσαμε και τον καμαρώναμε. Η ξαφνική  και απότομη τοποθέτηση σε  Αρχηγό ΓΕΕΘΑ  μας γέμισε χαρά και υπηρηφάνεια αλλά μετά από τις πρώτες ώρες άρχισαν τα πρώτα ερωτηματικά!

Είναι έτοιμος ο Στρατηγός Κωσταράκος στην ηλικία των 55 χρονών να ηγηθεί στο πόστο του Α/ΓΕΕΘΑ; Που δεν είναι καθαρά στρατιωτικό πόστο;

Είναι έτοιμος να διατάξει αν χρειαστεί  το κάτι παραπάνω; Είναι έτοιμος να συγκρουστεί με την πολιτική εξουσία;

Θα μου πείτε μα πώς να συγκρουστεί μετά από την άμεση επιλογή του σε A/ΓΕΕΘΑ και  τη προαγωγή του σε λιγότερο από χρόνο σε Στρατηγό;

Απλά αναρωτιέμαι γιατί δεν βλέπω το  Στρατιωτικό συμβούλιο να έχει το κάτι παραπάνω.

Πάμε στον ΥΕΘΑ!  Ο υπουργός Μπεγλίτης απέδειξε ότι δεν μπορεί να σταθεί στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ένας Υπουργός Αμύνης είναι περίπου ίσος με τον Πρωθυπουργό, ο κ. Μπεγλίτης δεν έχει ούτε την πολιτική πυγμή ούτε το σθένος να είναι ίσος μεταξύ ίσων είναι δε πολύ χαμηλά στην ιεραρχία του πολιτικού κόσμου, ενώ η σύγκριση για  το σεβασμό μεταξύ των Αξιωματικών είναι άστα να πάνε.

Ο Μπεγλίτης χωρίς να μπορεί να πείσει, καταδιωκόμενος από το σύνδρομο του ΑΝΥΕΘΑ  και μη έχοντας τον ανάλογο σεβασμό από τους  Αρχηγούς  προσπάθησε με μια σειρά άστοχων ενεργειών να πείσει για το αντίθετο!

Είναι το ίδιο που στις μάχιμες μονάδες όταν τυχαίνει ο Υποδιοικητής να γίνεται Διοικητής. Τον βλέπεις πάντα Υποδιοικητή!

Σε όλες τις ενέργειές του φάνηκε ο εκνευρισμός του και νταηλίκι του και όχι η ψυχραιμία του!

Μόνο που Αξιωματικοί δεν είναι κομματάρχες και δεν καταλαβαίνουν από αυτά και εδώ αναφερόμαστε σε αξιωματικούς χαμηλών βαθμών και καθημερινών  μαχητών ,όχι χαρτογιακάδων!

Εδώ είναι ή ώρα του Στρατηγού Γράψα είναι η στιγμή που θα δώσει στο Στράτευμα το ηθικό και το τσαμπουκά που του λείπει!

Είναι η ώρα της δικαίωσης του Στρατηγού που απαλλαγμένος από τα πολιτικά τερτίπια της κ. Μπακογιάννη  τον Αύγουστο του  τότε  που πιστεύοντας ότι έγινε χαλίφης στην θέση του χαλίφη παραίτησαν ένα πανάξιο Αξιωματικό για να μην στενοχωρήσουν τα Αμερικανάκια!

Είναι αυτός που αυτήν την στιγμή θα ενώσει το Στρατό με τον λαό και τον πολιτικό κόσμο!

Θα δώσει όραμα στους Αξιωματικούς και έχοντας μαζί του τον αγωνιστή Α/ΓΕΣ Ζαζιά που θα οργώσει τον Έβρο και τα νησιά,  έχοντας δε τον Α/ΓΕΕΘΑ Κωσταράκο να ενώσει με τις γνώσεις του και το μυαλό του την Αεροπορία και το Ναυτικό θα πετύχουμε θαύματα!

Ο ΓΡΑΨΑΣ δεν είναι Χηνοφώτης να αφήσει τον Τούρκο πιλότο που σκότωσε το σμηναγό  Ηλιάκη να ζήσει. Θα τον έπνιγε στο Πέλαγος και αυτό θα φτάσει στον πυροβολητή στην Σάμο!

Αν οι Πολιτικοί θέλουν να ξεφύγουν από την μιζέρια που αυτήν την δύσκολη χρονικά και ιστορικά  στιγμή έχουν, οι Ένοπλες Δυνάμεις και όχι με υψηλό ηθικό που λέει ο άσχετος Μπεγλίτης, τώρα είναι η ώρα  της Πατρίδος.

Η επιλογή του Γράψα ως Υπουργού Εθνικής Αμύνης θα απογειώσει το Στράτευμα χωρίς ο Στρατηγός να έχει πολιτικούς στόχους και ρόλους, αλλά απλά θα του δώσει ηθικό και τσαμπουκά που τόσο λείπει αυτήν την ώρα από τον Στρατό μας!

Είναι από αυτά τα μικρά πράγματα που κάνουν τους Στρατιωτικούς να ξεχωρίζουν από του άλλους δημοσίους υπαλλήλους κ. Υπουργέ των οικονομικών Βενιζέλο, είναι οι άνθρωποι που για ένα τσίγκινο Μετάλλιο έστω και μετά Θάνατο σκοτώνονται στα Βράχια, στα Πελάγη, στον Αέρα.

Πηγή

Αναρτήθηκε στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. Ετικέτες: . 16 Σχόλια »

16 Σχόλια to “Γιατί πρέπει να είναι ο Στρατηγός Γράψας ο νέος ΥΕΘΑ των ενενήντα ημερών!”

  1. Ανώνυμος Says:

    ΛΟΥΚΑ ΚΑΝΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!

    ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

  2. Ανώνυμος Says:

    Βλεπω τρομο, βλεπω φοβο !
    Βλεπω κατεβασμενα καφαλια !
    Για ποσο ακομα ;
    Μαλλον για παρα πολυ καιρο !
    Το σκοταδι ειναι βαθυ !
    Φως δεν βλεπω καθολου !
    Βλεπω μονο την εικονα ενος ΕΛΛΗΝΑ !
    Ενας δεν μπορει να υποκαταστησει δεκα εκατομυρια !

  3. Ανώνυμος Says:

    Συμφωνώ ότι χρειάζεται ένας έμπειρος διότι ίσως αυτή είναι η ευκαιρία που ψάχνει η Τουρκία,έτσι έγινε και με τα Ίμια και η απώλεια της Μεγίστης ή του Αγαθονησίου θα πλήξει όχι μόνο την υπερηφάνεια αλλα και την οικονομία της χώρας.
    Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη γι αυτό το θανάσιμο λάθος;

  4. GioCharis Says:

    Ακριβώς για όλους αυτούς τους λόγους δε θα είναι ο Γράψας ο υπουργός Εθνικής Αμύνης. Έναν στρατιωτικό αυτού του μεγέθους δεν θα τον επέλεγε ποτέ η έως σήμερα κατώτερη πολιτική ηγεσία, ποσώς η άρτι αφιχθείσα κυβέρνηση των τραπεζικών. Μπορούν οι τραπεζίτες που αγωνιούν κι εργάζονται υπέρ της παγκοσμιοποίησης να σταθούν και να δουν στα μάτια τον απλό ελληνικό λαό και να νοιαστούν πραγματικά για το μέλλον της χώρας?
    Τράπεζες – Πολιτική = 1-0

  5. Ορέστης Says:

    Σέβομαι απόλυτα τις απόψεις των παραπάνω σχολιαστών,όμως να κάνω ένα ερώτημα;:
    Τον ίδιο τον Γράψα, τον ρωτήσατε αν θέλει να επιστρέψει στο στράτευμα;Ο άνθρωπος έχει πάρει σύνταξη,είναι και κάποιας ηλικίας[63 στα 64 παρακαλώ].

  6. Ανώνυμος Says:

    To τελευταιο σχολιο δεν θα γινοταν ποτε απο καποιον που γνωριζε εστω και λιγο τον Γραψα και το εργο του στον Ε.Σ. !!!!!!!! Ο μονος που συγκρουστηκε τοσο σφοδρα με τον απιστευτο πρωην γενικο διευθυντη εξοπλισμων για το θεμα των πυρομαχικων των αρματων και μαλλον ο λογος για τον οποιο τον εδιωξαν τοτε !!!!!!!!!!!!
    Το ονομα ΓΡΑΨΑΣ συμαινει πολλα , παρα πολλα!!!!!!!!!

  7. mrg Says:

    Εύχομαι να οικονομήσει σύντομα ο Κύριος (γιατί έτσι όπως μας έχουν στριμώξει τα παγκόσμια λαμόγια με τα εδω τσιράκια τους, μόνο αυτός μπορεί) ώστε ο Γράψας να «γραψει» Ιστορία!!!

  8. Σιουρδος Says:

    Προς ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΡΑΨΑ Ετοιμαζεται παιχνιδι…Μουσουλμανος βουλευτης…ΠΑΣΟΚ…Καστανιδης…Εναντιον ΛΑ.Ο.Σ Δηθεν ακροδεξιοι…αριστεροι κτλ…. (Λες και το αριστερο και δεξιο χερι δεν ειναι μελη του ιδιου σωματος …της…ΕΛΛΑΔΑΣ)…Υπουργεια Εξωτερικων-Αμυνας… Νεα Δημοκρατια.ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.Πετραιλαια …Παπανδρεου-επανακαμψη στην πολιτικη…Ερντογαν… Γεωπολιτικες Ανακαταταξεις Διαλυση της Εβρωζωνης επιθεση ΤΟΥΡΚΙΑΣ…!?.ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ οχι ΔΕΣΜΕΥΣΗ…. πλιατσικο με υπογραφη η οχι…. σε μια ενωση η οποια ουδεποτε θα γινει
    ομοσπονδια η ΜΕΡΚΕΛ στριβει δια του Αραβωνος παρει αφου και τα ρεστα της…ενεργεια- εργοστασια κτλ με υπογραφη φυσικα Ελπιζω να κανω λαθος σε ολα… υπομονη συντομα θα εχουμε απαντηση.. Παρακαλω οσοι εχεται εξουσια να κανετε κατι γιατι αγαπατε την πατριδα μας αριστεροδεξιοι-στρατιωτικοι- εκκλησια-πολιτικοι με φρονημα ΚΑΜΕΝΟΥ-ΚΑΝΕΛΗΣ-ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ισως ηρθε η ωρα σας βγητε επιτελους μπροστα….Ο ΘΕΟΣ να μας βοηθησει και θα….ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!.

  9. Ανώνυμος Says:

    Εαν ημουν ΤΟΥΡΚΟΣ Δεν θα επαιρνα τη Μεγιστη η το Αγαθονησι θα …..1. καστελοριζο- 2. επιθεση αιφνιδιασμου με στρατηγικη και πολιτικη παραμετρο σε νοτια ΚΡΗΤΗ με την αισιοδοξια να κανω προγεφυρωμα με καταλυψη εστω κι ενος μικρου τμηματος για μετεπειτα ελενχο της διελευσης των αγωγων και των τοπικων κοιτασματων. Ετσι αποφευγω τη συγρουση με το ΙΣΡΑΗΛ-ΚΥΠΡΟ. Πετυχαινω ΜΑΤ(ΣΚΑΚΙ) χωρις περαιτερω, παραλληλα εξαπολυω επιθεση σε ολο τον αξονα απο νοτια…..ολομετωπη…. εως Καβαλα αποφευγοντας την στρατια του ΕΒΡΟΥ το εκανε ο ΧΙΤΛΕΡ στη Γαλια με τη Γραμμη ΜΑΖΙΝΟ δια μεσου ΜΠΕΝΕΛΟΥΞ παρακαπτωντας την και τελος κινουμε με κατευθηνση προς ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΕΡΘΟΥΝ…………………………………………………………………………………………………………………………………….
    οι κηδεμονεσας θα σας εχω παρει τα σωβρακα θα ψαχνεται απο που σας ηρθε και θα παρακαλατε συν του οτι θα εχω κανει ψυχικο σε φιλαρακι χτυπωντας πολιτικα τους αντιπαλους που ηθελαν να ειναι στο απυροβλυτο….. τελος δεν υπαρχει κυβερνηση ….! ? Οπαπαδημος……? !……τοκ… τοκ ακουει κανεις ΓΡΑΨΑ??????????.

  10. Ορέστης Says:

    Λέτε τελικά να πραγματοποιηθούν οι προφητείες που εμπλέκουν και τον εν λόγω πρώην στρατηγό ???Θα δείξει..

  11. Ανώνυμος Says:

    Νομίζω πως ο Ανώνυμος ενοόυσε τη ΓΑΥΔΟ-ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ οχι Αγαθονήσι σε τυχόν επίθεση ΤΟΥΡΚΩΝ δένει καλύτερα σε εσβολή καλοί λιμένες-πρέβελη νότιο ΗΡΑΚΛΕΙΟ.Δε ξέρει καλα την περιοχή.

  12. Ανώνυμος Says:

    Ο Ν.Λυγερός Στρατηγικός σύμβουλος στο ΒΕΛΛΙΔΕΙΟ τα είπε όλα στό ΘΕΜΑ ΑΟΖ-ΛΥΣΗ …(ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΙΖΡΑΗΛ) οικονομικων γεωστρατηγικων Προβλημάτων.Σαν αυτόν θα έπρεπε να είχαμε πολιτικούς… αλήθεια …τί είναι??? αριστερός ή δεξιός???δέ μας νοιάζει ,είναι η ΛΥΣΗ.Στην ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… Οι σοβαροφανείς ΔΥΝΑΜΕΙΣ Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ οι διωχθέντες βουλευτές ,Δημοκρατική Αριστερά, Δημοκρατική Συμαχια (Ο ΛΑΟΣ ΠΑΙΖΕΙ Δίπορτο πάει με το ΝΙΚΗΤΗ των Εκλογών (Ρεαλ πολιτικ-πονηριά) αυτοί Θέλουν ΜΝΗΜΟΝΙΟ που σημαίνει διαιώνηση σάπιου κατεστημένου τελευταίο δήγμα ο νόμος για τα οικονομικα των κομμάτων όλοι αυτοί πλήν του ΛΑΟΣ???ίσως.!πρέπει το λιγότερο να εξωριστούν βαφτίζουν το ΚΡΕΑΣ-ΨΑΡΙ την μειοδοσία σε πολλές μορφές …αλάζων,σε σωτηρία στις εκλογές παίζεται η ΕΛΠΙΔΑ …το σπάσιμο της ΟΜΕΡΤΑ το ξήλωμα του πουλόβερ είναι (ΣΟΣ)…! Είναι φαύλοι και ανικανοι φέρνουν ΑΡΑΒΕΣ σε συνέδρια με τον ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗ Σχολή Διακλαδικού πολέμου και φρενάρουν τη ΣΥΜΑΧΙΑ με το ΙΖΡΑΗΛ -Ανάλυση Λυγερού ΒΕΛΙΔΕΙΟ-απο την άλλη ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ…ΚΚΕ Δογματικοί …εργατιά vs καιφάλαιο λες και το 1821 Δεν έτρεξαν για το καλό της ΕΛΛΑΔΟΣ πλούσιοι και φτωχοι,μας λοίπει ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ κατάργηση ΑΣΥΛΙΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ και παύση του ακαταδιωκτου των υπόλογων ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ κυρίως για παραπτώματα διαχρονικά μέχρι τρίτης γενεάς…???!!! όλα αυτόματα θα διθρθωθούν ,ειναι η Γέενα (ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΤΗΣ ΣΥΚΓΑΛΗΨΗΣ), γενούν όλα τα απαράδακτα που συμβαίνουν……………………………………………..
    οι αθεόφοβοι .Κάθε υγειής αντίδραση τη βαφτίζουν προδοσία μή Δημοκράτες με ΒΙΑ τους ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ και λίγο είναι… που τους ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ,αλήθεια αυτοι που έχουν οποιαδήποτε εξουσία αστυνομοκοι-δικαστές-πανεπιστημιακοί-ομογενείς-εφοπλιστές δε θα τα πάρετε μαζί σας…πρεπει να ξαναγίνεται ευεργέτες του ΕΘΝΟΥΣ ως πότε θα κρύβεσται πίσω απο αδύναμες μάζες ΛΑΟΥ παρακαλώντας να κανουν οι άλλοι κάτι και φυσικά δεν θα γίνει γιατι λείπει ο ΤΣΟΠΑΝΗΣ-ΗΓΕΤΗΣ.
    Συνεχίζοντας… ΤΣΙΠΡΑΣ σωστές Θέσεις …διεθνιστής μεταναστες να μείνουν οι μετανάστες ΔΥΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ εμεις να φήγουμε… να πάμε αλού…ΟΤΑΝ το καιφαλαιο δεν έχει ΠΑΤΡΙΔΑ αυτοί που το υπερετούν έχουν???Συνεχίζουμε Κόμμα ΚΑΜΕΝΟΥ ΣΩΣΤΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ δεξειας-αριστεράς για ωφλελεια στη ΧΩΡΑ Να σταματήσουν οι δήθεν φανατισμοί Το ΣΩΜΑ Η ΕΛΛΑΣ έχει δυο Χέρια και χρειάζονται και τα δύο δεξειό κι αριστερό (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ)…. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΕΙΟΙ απο ΚΚΕ εως ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.! ΝΑ ΔΙΩΧΤΟΥΝ ΟΙ ΦΑΥΛΟΙ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ.ΤΟ ΙΖΡΑΗΛ δεν θα μας περιμένει για πάντα ανοίξτε τα στραβάσας-ξεστραβοθήται ο κοινός τόπος είναι σωτηρία της ΕΛΛΑΔΟΣ σε ωφέλεια του ΛΑΟΥ ΤΗΣ ,ΔΩΣΤΕ …ΕΛΠΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΤΕ τις ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ χρειαζεται ΕΝΩΤΗΤΑ μή τραβάτε δεξειά κι αριστερά δε θα βρήτε τον ΣΤΟΧΟ ήδη ετοιμάζουν ψήφους …νομομοποίησαν αλλοδαπούς δε σταματάνε μπροστα σε τίποτα ο (ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ για να μη ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΞΑΝΑΣΚΟΤΩΝΕΙ) κάποιος χοντρός είπε εσείς θα μας βάλεται φυλακή…είπε αλήθεια ο κακούργος .ΠΡΟΣΟΧΗ εαν δεν τους βγεί… το σκηνικό …θα μας πάνε σε ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ… ΞΑΝΑΣΩΣΟΥΝ .Ποιάστε το καδρόνι με τα δυο χέρια αριστερο-δεξειό και κυνηγύστε τους …Την 25η ΜΑΡΤΙΟΥ αν τους ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗ ΑΓΑΠΩΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΟΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΚΟΥΡΓΟΙ._

  13. Ανώνυμος Says:

    Τι καπνίζει ο Γ.Α.Π. και μας δε μας δίνει?!,ΟΜΙΛΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΑΣΟΚ…Ποιός θα είναι δίπλα στο
    μη προνομιούχο πολίτη? απάνηση …ο Γ.Α.Π. και το ΠΑΣΟΚ δηλ.ποιό αριστερός απο το ΚΚΕ….Ποιός Θα αντισταθεί στο κεφάλαιο που δεν έχει πατρίδα?απάντηση ο Γ.Α.Π. και το (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ) Α.Ε δηλ.ποιό δεξειός απο τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… η τέλεια σύνθεση αριστεροδεξειάς ΘΑ… ξανασώσουν την έρμη πατρίδα μας ξανά… τό σώσιμο δε θα χει τελειωμό…παλαιώτερα αν βλεπαμε κανένα ωραίο Γκομενάκι λέγαμε έλα (μανάρα) μου να σε «ΣΩΣΩ» την έχει Γα..σει Η (ΕΛΛΑΔΑΡΑ) μας, Θέλει δε Θέλει θα «σωθεί»… και χωρίς τη συγκατάθεσή της, με νοθεία θέτε? με συμαχία και με το διάβολο θετε?Οτι έχουν στη φαρέτρα θα το χρησιμοποιήσουν.Λοιπόν για να μήν φυτέψουμε απο μια καναβουριά ο καθένας σπίτι του…πρόταση Γ.Α.Π. για να αλάξουμε πραγματικότητα …με εναλακτική να αλάξουμε πατρίδα και ΘΕΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ (ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΨΗΦΟ) όποιος ψηφήσει (ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ )Α.Ε διαπράτει αμαρτία απέναντι πρώτα στον εαυτό του, δεύτερον στα παιδιά του (θα γίνουν μετανάστες)… πρόταση Γ.Α.Π….στην πατρίδα γιτί θα φήσει να τη «σώσουν»-«Γα..σουν»… απέναντι στο ΘΕΟ θα τους τιμωρήσει ο ίδιος!!!Διευκρήνηση…ψήφιζα ΠΑΣΟΚ-είμαι νομοταγής πολίτης-αγαπώ την πατρίδα μου και πανω απο όλα το ΘΕΟ ΜΑΣ ΚΥΡΙΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ στον οποίο κι εναποθέτω την τελευταία ελπίδα μου._

  14. SYRDOS Says:

    ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΣΤΙ».
    Το παιχνίδι «ΣΧΕΔΙΑ» διακυβέρνησης του πλανήτη εξελίσεται σε τρία επίπεδα.
    Ανώτερο επίπεδο η παγγοσμιοποίηση «ΓΛΟΜΒΟ» νόμισμα σκίωδη ουσιαστική Διακυβέρνηση της ΓΗΣ κατόπιν παραχώρησης εξουσίας ολων ημων των εθνών ως ένα σημείο θετικό για ναμή βγεί κανένας παλαβός με κασκόλ η καμιά φρουλαιν ΜΕΡΚΚΕΛ και μας τιναξει στον αέρα…εδώ είναι το δεύτερο επίπεδο του παιχνιδιού στο οποίο άπλωσε ο τραχανάς και δύσκολα μαζεύεται βγήκαν οι άνθρωποι πίσω απο τις κουρτίνες ΝΤΑΓΚΙ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ,ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ τα ονόματα, είναι στην τριμερή που αποφασίζει για Πρωθηπουργούς παγκόσμια,η οικονομική πίεση εφαρμόζεται για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση (ΑΣΤΥΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΜΑΤ-RFID made in JAPAN)το ειπε ο ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (666)
    όπως καταλαβαίνεις τώρα μιλάμε σοβαρά.Στο δεύτερο επίπεδο εχουμε επιλογή απο χαώδεις καταστασεις στα διάφορα μεγέθη γεωπολιτικα οικονομικα να συμβάλουμε να ανακόψουμε, τροποποιήσουμε …τα σχέδια . Ειναι πολλοί οι παίκτες διεθνώς η αρχή του χάους (σε πλαίσια που επιτρέπει το ανώτερο )επίπεδο, εδώ χρειάζεται η {θεσμοποίηση} κι οχι η στοχοποίηση ενος εκάστου πολιτικού εστε να περασουν ωφέλιμες καταστάσεις για την πατρίδα. Στο τρίτο επίπεδο παίζει ο ΘΕΟΣ… ολοι έχουν τα σχέδια τους αλλά ουσιστικά δεν μπορούν να ξεφύγουν ούτε κεραίας απο αυτά που προείπε ,είναι φορείς εκπλήρωσης προφητειών.Τώρα ξέρεις τι μας περιμένει με το μνημόνιο μετα τις εκλογές ,στο κακο υπάρχει και το «χειρότερο» εκει δεν υπαρχουν ελιγμοί κύριε ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ που κατέβαινες στις Λαοσυνάξεις εξου κι ο Λ.Ορθόδοξος?.Σ.-Τα ΔΥΚΟΛΑ είναι μπροστά μας έτσι κι αλλιώς.Δεν έχει σημασία το πώς αλλά το γιατι… όχι το ταξίδι (ΔΥΣΚΟΛΟ- ΕΥΚΟΛΟ )αλλά ο «στόχος » ο προορισμός για τον οποίο αισιωδοξούμαι να μας ελεήσει ο ΘΕΟΣ.

  15. NINA Says:

    ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΑΜΕΝΩ ΞΑΝΑΕΚΛΟΓΕΣ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗ ΜΟΝΑΧΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ!


Σχολιάστε