Εντοπίστηκε ο αποστολέας του email περί χρεοκοπίας – Τορναδόρος ο τραπεζίτης τελικά!

Τα στοιχεία ενός 45χρονου άντρα που φέρεται να έστειλε το email, το οποίο τρομοκράτησε καταθέτες και πολίτες για «επικείμενη χρεοκοπία της χώρας μετά τη Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου» έχει εντοπίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Πρόκειται για έναν άντρα, ο οποίος φέρεται να απέστειλε το email σε ιντερνετικά μέσα ενημέρωσης από ένα internet café. Η Εισαγγελία έχει διατάξει έρευνα για την υπόθεση και ο αποστολέας του email θα αντιμετωπίσει ποινική δίωξη για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Παναγιώτης Στάθης – Πηγή: www.capital.gr

Τορναδόρος πίσω από το e-mail της χρεοκοπίας

Στα ίχνη ενός τορναδόρου από την Κρήτη ως βασικού υπόπτου για το διάσημο, πλέον, e – mail που προέβλεπε τη χρεοκοπία της Ελλάδας, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.

Στα ίχνη ενός τορναδόρου, ο οποίος φέρεται ότι απέστειλε το e-mail με την χρεοκοπία της Ελλάδας, βρίσκεται η Ασφάλεια Αττικής.Όπως έγινε γνωστό, ο …οικονομικός αναλυτής εντοπίστηκε από τους ειδικούς της ΕΛΑΣ μετά τον σάλο που προκάλεσε η διασπορά του ηλεκτρονικού του μηνύματος και αναμένεται να συλληφθεί.

Ο τορναδόρος – Κασσάνδρα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, 44 χρόνων και κατάγεται από την Κρήτη. Στο θρυλικό πλέον e-mail του, ανέφερε ότι η «χρεοκοπία» της Ελλάδας θα γινόταν ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου.

Μάλιστα, για να γίνει πιστευτός υπέγραφε την ανάλυσή του ως τραπεζικός υπάλληλος και επικαλείτο πληροφόρηση από ανώτερα οικονομικά στελέχη.

Όπως έγινε γνωστό, κατά το παρελθόν είχε στείλει και άλλα e-mail, στα οποία έκανε και πάλι οικονομικές αναλύσεις. Η έφεσή του αυτή, ήταν που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ηλεκτρονικά του ίχνη.

ΕΘΝΟΣ

Αναρτήθηκε στις ΚΟΙΝΩΝΙΑ. Ετικέτες: . Leave a Comment »

Σχολιάστε