Μια ωρολογιακή βόμβα ανάμεσά μας – UCC και ακραία ισλαμιστικά στοιχεία περιμένουν στο …ακουστικό τους.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS

Με έντονο προβληματισμό και έκδηλη ανησυχία οι περισσότεροι από εμάς παρακολουθούμε το τελευταίο καιρό στη χώρα μας τα γεγονότα να «τρέχουν» όσον αφορά το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Η πρόσφατη φονική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας είναι μία από τις αποτρόπαιες πράξεις που συμβαίνουν καθημερινά και απλώς προβλήθηκε.

Ακραία ισλαμιστικά στοιχεία από χώρες όπως το Αφγανιστάν, Ιράκ, Πακιστάν κλπ έχουν φτάσει παράνομα στη χώρα μας και σύμφωνα με τις ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε «ύπνωση». Πρόκειται για χιλιάδες άτομα που έφτασαν στην Ελλάδα χωρίς κανείς να έχει προσδιορίσει τις σχέσεις τους με τις ξένες μυστικές υπηρεσίες αλλά και τον ενδεχόμενο ρόλο που μπορεί να διαδραματίσουν σε μια ευρύτερη αποσταθεροποίηση της χώρας.

Το Σεπτέμβριο του 2010, σε άρθρο της κας Άννας Δόλαρη, στο Περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» γράφτηκε πως είχε τότε ήδη σταλεί στο Μέγαρο Μαξίμου σχετική έκθεση με την οποία αναλυόντουσαν οι κίνδυνοι που ενέχονται για την Ελλάδα από ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που διαβιούν στη χώρα μας.

Σε κάποιο σημείο το άρθρο αναφέρει:

Tο αμερικανικό ινστιτούτο «TCS TECH CENTRAL STATION», υποστήριξε ότι στην Ελλάδα δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις. Η συγκεκριμένη ανάλυση έκανε αναφορά και στον ύποπτο ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει η δημιουργία ενός ισλαμικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας, το οποίο «θα εξυπηρετεί τους 120 χιλιάδες πιστούς μουσουλμάνους της πρωτεύουσας», για την υπόθαλψη και κατήχηση μελλοντικών πυρήνων της Αλ Κάιντα που θα μπορούσαν εν συνεχεία να αναλάβουν δράση στην Ευρώπη. Όπως υποστήριζε τότε το ινστιτούτο, οι μουσουλμάνοι της Αθήνας «συναντώνται και προσεύχονται σε δεκάδες αυτοσχέδια τεμένη, σε γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Η Άγκυρα, μπαίνει όλο και πιο δυνατά στο παιχνίδι, προσπαθώντας να εμφανιστεί η προστάτιδα δύναμη των απανταχού μουσουλμάνων. Το γνωστό πια σε όλους δόγμα Οζάλ (δεν είναι ανάγκη να κάνουμε πόλεμο με την Ελλάδα αρκεί να τους στείλουμε μερικά εκατομμύρια απέναντι) δεν βρίσκεται απλώς σε εφαρμογή, αλλά περνάει στη τελική του φάση που δεν είναι άλλη, (προσοχή όχι να αφομοιώσουμε) από το να αφομοιωθούμε εμείς στους παράνομους εκατομμύρια μετανάστες που έχουν κατακλύσει τη χώρα. Τις ελληνικές Αρχές προβληματίζουν κυρίως δύο παράμετροι της εξ Ανατολών προερχόμενης λαθρομετανάστευσης:

Πρώτον, το γεγονός ότι αρκετοί από τους λαθρομετανάστες είναι «στρατολογημένοι» από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες (ΜΙΤ) προκειμένου να διενεργούν κατασκοπία στα νησιά που αποβιβάζονται.

Δεύτερον, ότι η Τουρκία χρησιμοποιεί τους λαθρομετανάστες προκειμένου ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τεστάρει τις ελληνικές αντιστάσεις και την όλη εγρήγορση, κυρίως το πόσο «γρήγορα» αντιδρούν το ελληνικό Ναυτικό και Αεροπορία. Δίπλα σε αυτό να προσθέσουμε και την πτυχή που αφορά την προσπάθεια της Άγκυρας να αποκτήσει τον πρώτο λόγο στην έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο, «σκηνοθετώντας» περιστατικά διάσωσης λαθρομεταναστών που εκπέμπουν σήμα κινδύνου.

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟ ΕΤΟΣ 2008.

Ο γνωστός Γάλλος δημοσιογράφος Thierry Meyssan σε συνέντευξη του σε γαλλικό κανάλι τον Απρίλιο του 2009 είχε δηλώσει πως σύμφωνα με δικές του πληροφορίες, το Δεκέμβριο του 2008, ομάδες Κοσοβάρων στάλθηκαν στην Ελλάδα υπό τη παρότρυνση εξωτερικών παραγόντων σχετικά με τη χώρα μας, για να προκαλέσουν ταραχές και βανδαλισμούς. Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη άποψη, σε «ηλεκτρονική» συνέντευξη του για λογαριασμό της ιστοσελίδας μου GEOPOLITICS & DAILY NEWS, ο κος Ιωάννης Μιχαλέτος (Αναλυτής για θέματα Ασφαλείας, Αντιπρόσωπος του World Security Network Foundation & Συνεργάτης του Ελληνικού Ινστιτούτου Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας) είχε απαντήσει:

Οι ταραχές του Δεκεμβρίου του 2008 ήταν η κορύφωση (Εάν και φαινομενικά μια νεολαιίστικη εξέγερση με στοιχεία κινήματος) της συντεταγμένης προσπάθειας αποσταθεροποίησης του Ελληνικού κράτους με τη χρήση αστικών εξτρεμιστικών ομάδων που είχε εκκινηθεί με ορμή από τις αρχές του 2006.

Παράλληλα ήταν το πρελούδιο εισαγωγής στον χαμηλής έντασης αστικό “ανταρτοπόλεμο”, των εν Ελλάδι διαμενόντων λαθρομεταναστών, Ισλαμικής κατά βάση προέλευσης. Πλέον των μισών συλληφθέντων για τα επεισόδια ήταν Αλβανοί, Πακιστανοί, Αφγανοί και Μεσανατολίτες όπως βεβαίως και εισαγόμενοι “αντιεξουσιαστές” από Ιταλία-Γερμανία συν ορισμένους Βούλγαρους και Ρουμάνους. Μερικούς μήνες μετά είχαμε τα επεισόδια για το Κοράνι όπου Μουσουλμάνοι ξεσηκώθηκαν στην Αθήνα με την παρότρυνση των ίδιων εσωτερικών εξτρεμιστικών κύκλων που παρότρυναν  13χρονους το Δεκέμβριο του 2008 να κάψουν την Αθήνα.

Όλα τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής δείχνουν ότι υπήρχε καλά οργανωμένο σχέδιο με τη βοήθεια βάσης δεδομένων αριθμών κινητής τηλεφωνίας των δεκάδων χιλιάδων νεαρών μαθητών, με τις τεράστιες ποσότητες πετρών και μολότοφ που διοχετευθήκαν σε χρόνο ρεκόρ στα χέρια μερικών εκατοντάδων δραστών και βεβαίως με την στάση πολλών δικτύων διεθνών ΜΜΕ που έδειξαν να συμμερίζονται τους ταραχοποιούς και να ξεπερνούν κάθε όριο δημοσιογραφικής δεοντολογίας, καταγράφοντας μόνο τις απόψεις που ουσιαστικά πριμοδοτούσαν τη χρήση βίας.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι ο κύριος όγκος των δραστών απασχολήθηκε με τη καταστροφή της ιδιωτικής περιουσίας και όχι των δημοσίων κτιρίων κάτι εντελώς εκτός της λογικής των εν Ελλάδι “παραδοσιακών” αντιεξουσιαστών, αλλά απολύτως μέσα στη λογική ενός ασσύμετρου εχθρού που ουσιαστικά λεηλατούσε την Πρωτεύουσα για μια εβδομάδα.

Μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας και της Αλβανίας, κατά τα φαινόμενα εκμεταλλευτήκαν την κατάσταση, πέρα από τις πάσης φύσεως μαφίες που μετέφεραν τα λεηλατηθέντα προϊόντα στη μαύρη αγορά του Ελβασάν και των άλλων πόλεων της Αλβανίας.

Σε ότι αφορά τον Thierry Meyssan, συνήθως διαθέτει καλές πηγές πληροφόρησης, αλλά θα σημείωνα ότι το κύριο βάρος της εκστρατείας αυτής αποσταθεροποίησης άρχεται από το εσωτερικό της χώρας και από παρακρατικά κυκλώματα που συνήθως είναι “βασιλικότερα του βασιλέως”.

Ο νοών νοείτω.

Δυστυχώς καμία εισαγγελική έρευνα δεν έλαβε χώρα για τα επεισόδια και καμία εξεταστική επιτροπή στη Βουλή, ούτε καν οποιουδήποτε είδους επίσημη έρευνα από τις αρχές, ενώ οι όποιες δημοσιογραφικές ή ακαδημαϊκού τύπου έρευνας έλαβαν χώρα μετέπειτα, αγγίζουν απλώς την επιφάνεια των γεγονότων, είτε δρουν αποπροσανατολιστικά.

Ο Δεκέμβριος του 2008 ήταν μια ηχηρότατη “καμπάνα” για την Ελληνική κοινωνία σε σχέση με τη συσσώρευση και των συνδυασμό θεμάτων όπως: Μαζική λαθρομετανάστευση, υπερμεγένθυνση του οργανωμένου εγκλήματος στην Αθήνα, μαζική ανεργία-αεργία στις νεανικές ηλικίες, αποξένωση των ληπτών αποφάσεων από τα τεκταινόμενα στη κοινωνική βάση, παρωχημένες τακτικές και νοοτροπία των σωμάτων ασφαλείας, έλλειψη κουλτούρας εσωτερικής ασφάλειας του 21ου αιώνα από την πλειονότητα των αξιωματούχων και όπως προείπα από την πάγια στάση μέρους του κρατικού μηχανισμού να φανούν “βασιλικότερα του βασιλέως”.

UCC & ACTOSH

Οι νεαροί Αλβανοί μέσα από τα νέα επίσημα σχολικά βιβλία τους μαθαίνουν την Ιστορία της «Μεγάλης Αλβανίας» και διδάσκονται, μεταξύ άλλων, ότι «η Βορειοδυτική Ελλάδα, από τη Φλώρινα έως την Πρέβεζα, είναι αλβανικό εθνικό έδαφος στο οποίο “αιμοσταγείς” Έλληνες πραγματοποίησαν “εθνοκάθαρση” στους Τσάμηδες που πλειοψηφούσαν στα χώματα αυτά».

Πρόσφατα και εν όψει των δημοτικών εκλογών στην Αλβανία, ο εκπρόσωπος του κόμματος των «Τσάμηδων» στα Τίρανα και αρχηγός του, Σπετίμ Ιντρίτζι, κατά τη προεκλογική του καμπάνια απροκάλυπτα προέβαλε τις βάσεις του αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού με το σύνθημα «όπως ο αετός χρειάζεται δύο φτερά για να πετάξει, έτσι και η Αλβανία χρειάζεται το Κόσοβο και την Τσαμουριά»…Ο συγκεκριμένος κύριος είναι κυβερνητικός εταίρος του κ. Σαλί Μπερίσα.

Στις αρχές Απριλίου του τρέχοντος έτους, αλβανοί δημοσιογράφοι μιμήθηκαν τους τούρκους συναδέλφους τους και προσπάθησαν να στήσουν νέα Ίμια, τοποθετώντας αλβανικές σημαίες στο Μαργαρίτη Θεσπρωτίας, που και ονόμασαν «σκλαβωμένο» έδαφος.

Παράλληλα ο τηλεοπτικός αλβανικός σταθμός TOP CHANNEL στις 7 Μαρτίου 2011, «βάφτισε» τους παράνομα ερχόμενους αλβανούς στη χώρα μας ως …μειονότητα. 

Την ίδια ώρα, προκήρυξη πρωτοεμφανιζόμενης αλβανικής τρομοκρατικής οργάνωσης με το όνομα, ACTOSH, δημοσιεύεται στο τύπο (εφημερίδα PRESS TIME / 15.01.2011) και προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει βαλκανικούς στόχους, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Η οργάνωση, η οποία ισχυρίστηκε ότι διαθέτει «έναν ολόκληρο στρατό» και μεγάλο οπλοστάσιο, έστειλε προκήρυξη στο Εθνικό Πρακτορείο Ειδήσεων της Αλβανίας στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι θα προχωρήσει σε επιθέσεις εναντίον περιοχών όπως το Μαυροβούνιο, αλλά και η Καστοριά, η Κόνιτσα και η Φλώρινα ώστε να τις «επιστρέψει στην Αλβανία».

Οι ευρωπαϊκές αρχές και οι μυστικές υπηρεσίες διαφόρων χωρών ξεκίνησαν εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό των μελών της οργάνωσης, η απρόσμενη εμφάνιση της οποίας ξύπνησε εφιαλτικές μνήμες. Και αυτό γιατί πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να συνδέσουν τον νέο αυτό «στρατό» (;) με τον UCK. Ο τρόπος δράσης και τα λόγια στην ανακοίνωση του θύμισαν «την οργάνωση φαξ», όπως την είχαν ονομάσει αρχικά. Η προκήρυξη της ACTOSH μπήκε στο μικροσκόπιο αρχικά της Europol η οποία προσπαθεί να εντοπίσει στοιχεία για τη νέα οργάνωση, και φυσικά τα μέλη της.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες που δημοσίευσε η PRESS TIME, το μόνο στοιχείο που έχουν στα χέρια τους οι ευρωπαϊκές αρχές είναι το όνομα του επικεφαλής της οργάνωσης.

Και ενώ θα περίμενε κάποιος μια πιο υπεύθυνη και κυρίως «σκληρότερη» στάση της χώρας μας απέναντι στις προαναφερθείσες προκλήσεις, στα τέλη του 2010 η αλβανική εφημερίδα Gazeta-Shqip έγραψε (δεν έγινε γνωστό από τα ελληνικά ΜΜΕ, όπως δεν έγινε και κάποια επίσημη διάψευση) πως σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν αλβανοί διπλωμάτες καθώς και πρώην Υπουργός Εξωτερικών, η Ελληνική πλευρά προσκόμισε έγγραφο και ρώτησε ευθέως τη κυβέρνηση της Αλβανίας αν οι δύο χώρες είναι σε πόλεμο ή όχι. Και το δημοσίευμα ολοκληρωνόταν λέγοντας πως το επόμενο χρονικό διάστημα (αρχές του 2011) η αλβανική διπλωματία μέσω μιας αντιπροσωπείας της οποίας θα ηγηθεί ο γενικός γραμματέας του υπουργείου εξωτερικών, Gazmend Turdiu, θα συναντιόταν με την ελληνική πλευρά ώστε να διαπραγματευθεί την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων, καθώς και ορισμένα άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τα χερσαία σύνορα των δύο χωρών.

GEOPOLITICS & DAILY NEWS (παρακαλώ αναφέρετε τη πηγή με ενεργό σύνδεσμο – link)

Σχετικές αναρτήσεις:

Συνέντευξη του Ιωάννη Μιχαλέτου στο “Geopolitics & Daily News”

Διαβάστε τι διδάσκουν στα σχολεία της Αλβανίας για την Ελλάδα!

Σκηνικό Ιμίων από Αλβανούς δημοσιογράφους. Έστησαν αλβανικές σημαίες στο νομό Θεσπρωτίας!

Αλβανικές τηλεοπτικές κορώνες για… «αποκατάσταση» των Τσάμηδων!

Αλβανική προκήρυξη κατά της Ελλάδας – Η “Actosh” απειλεί ότι θα επιτεθεί στη χώρα μας.

Gazeta-Shqip: Υπό συζήτηση και τα χερσαία σύνορα τώρα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας – Αναστάτωση προκαλεί η ύπαρξη απεσταλμένου Ελληνικού εγγράφου που ρωτάει αν οι δύο χώρες βρίσκονται σε …πόλεμο.

Αναρτήθηκε στις ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ετικέτες: . 2 Σχόλια »

2 Σχόλια to “Μια ωρολογιακή βόμβα ανάμεσά μας – UCC και ακραία ισλαμιστικά στοιχεία περιμένουν στο …ακουστικό τους.”

 1. ΘΑΝΟΣ Says:

  Να γιατί το να μην εχεις εξαιρετική οργάνωση των μυστικών υπηρεσιών (οι οποίες κατα την γνωμη μου πρεπει να υπάγονται απευθείας στην στρατιωτική ηγεσία με μονη εμπλοκή του υπουργού Εθν. Αμυνας από την πολιτική ο οποιος θα ενημερωνει τον Πρωθυπουργό) αποτελει εθνικη προδοσία… και μαλιστα στον μεγιστο βαθμό επικινδυνότητας για την πατρίδα μας….

  Τα συνορά μας προς την Αλβανία αλλα και προς τα Σκόπια (δύο χωρες μπαχαλο και υποχείρεια των τούρκων) πρέπει να κλείσουν ερμητικά και όποιος θέλει να περάσει να ελεγχεται εξονυχιστικά…..

  Φτανει πια…

  • Αμνός Says:

   >>…με μονη εμπλοκή του υπουργού…

   Θυμήθηκα τον Στηβ Λάλας (Σταύρος Λάλας) και τον τρόπο που τον κάρφωσε η υπουργός μας Ψαρούδα-Μπενάκη (1993) διαμαρτυρόμενη στις ΗΠΑ για «απόρρητο» σχεδιασμό τους εις βάρος της Ελλάδας.
   Πληροφορίες που είχε προωθήσει ο Λάλας.
   Ήμουν μικρός τότε που το διάβασα στην εφημερίδα, αλλά μου έκανε τεράστια εντύπωση
   ο χειρισμός της Μπενάκη που οδήγησε ως «τι κάνει νιαου νιάου στα κεραμίδια» στην σύλληψη του Λάλα.
   Δυστυχώς ή «πόλις εάλω» πολύ πιο πριν από ότι νομίζουμε.


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: